- 10 Mayıs 2024
- 153
- 40
- 13
- 33
- Konu Sahibi elispera_24
-
Merhaba, 3.gün ve 5.gün embriyo kalitelerinizi biliyor musunuz?Merhaba anlamadığım bir konu var benim 2 tane 3. Gün 3 tane 5. Gün embriyom donduruldu.
Neye göre 3. Gün dondurulma yapılıyor, 5. Güne kadar beklenebilirdi, 5 tane 5. Gün olabilirdi ,sebebini anlamadım, 3. Günler çok çok iyi olduğu için mi hemen dolduruluyor?
Bilgisi olan, bilgi verirse sevinirim ...
Pgt yapılmadı, birşeyde demediler...Merhaba, 3.gün ve 5.gün embriyo kalitelerinizi biliyor musunuz?
Belki 3.gün olanlar çok iyi kaliteydi ve labaratuvarda kaybetmek istememiş olabilirler. Diğerlerini de 5.güne götürelim ve kalırsa iyi olur diye de düşünmüş olabilirler.
Ok. Kalitelerini söylerler normalde. En kötü ihtimalle iyi kalite falan derler.Pgt yapılmadı, birşeyde demediler...
Merhaba birşey sorabilir miyim ilk transferi acaba en iyi yumurtayı seçerek mi yapıyorlar yoksa rasgele mi oluyor bir bilginşz varmıMerhaba, 3.gün ve 5.gün embriyo kalitelerinizi biliyor musunuz?
Belki 3.gün olanlar çok iyi kaliteydi ve labaratuvarda kaybetmek istememiş olabilirler. Diğerlerini de 5.güne götürelim ve kalırsa iyi olur diye de düşünmüş olabilirler.
Merhaba, rastgele yapmazlar. Normalde transfere en kaliteli olan embriyodan başlarlar.Merhaba birşey sorabilir miyim ilk transferi acaba en iyi yumurtayı seçerek mi yapıyorlar yoksa rasgele mi oluyor bir bilginşz varmı
Umarım güzel sonuçlar alırsınız17 yumurtadan 8 tanesi dolu çıktı, 2 tanesi 3.gün ; 3 tane 5. Güne gelmiş , beklediğimiz gibi dediler o kadar ...
Bu konuyu bende biliyorum ama merak ediyorumMerhaba birşey sorabilir miyim ilk transferi acaba en iyi yumurtayı seçerek mi yapıyorlar yoksa rasgele mi oluyor bir bilginşz varmı
Teşekkürler inşallah hepimize ...Umarım güzel sonuçlar alırsınız
Ya anlamadım bende kâğıtta çözdürülen embriyo kalitesi EEB yazıyor en kötüsü galiba ama iyi demişlerdi kâğıtta da öyle yazınca üzüldümMerhaba, rastgele yapmazlar. Normalde transfere en kaliteli olan embriyodan başlarlar.
Bana önce 3. Gün embriyolar ile başlıycaz dedilerMerhaba, rastgele yapmazlar. Normalde transfere en kaliteli olan embriyodan başlarlar.
Eeb diye embriyo kalitesi yok diye biliyorum. Sizin kaçıncı gün embriyosu?Ya anlamadım bende kâğıtta çözdürülen embriyo kalitesi EEB yazıyor en kötüsü galiba ama iyi demişlerdi kâğıtta da öyle yazınca üzüldüm
4.gün embriyosuEeb diye embriyo kalitesi yok diye biliyorum. Sizin kaçıncı gün embriyosu?
Transfer olmadınız sanırımYa anlamadım bende kâğıtta çözdürülen embriyo kalitesi EEB yazıyor en kötüsü galiba ama iyi demişlerdi kâğıtta da öyle yazınca üzüldüm
Transfer oldum canım dünTransfer olmadınız sanırım
4.gün embriyosu için böyle bir skorlama yaptıklarını bilmiyorum. Bütün embriyolarınız 4.gün mü?4.gün embriyosu
Hayırlısı olsun kaçıncı gün embriyosuTransfer oldum canım dün
Evet daha doğrusu 4.gün cumartesiydi pazar günü de orası kapalı ve kimse olmadığı için benimkileri 4.günden dondurduklarını düşünüyorum 5.gün neden dondurulmadı dediğimde doktor öyle uygun gördü dendi4.gün embriyosu için böyle bir skorlama yaptıklarını bilmiyorum. Bütün embriyolarınız 4.gün mü?
4.gün embriyosu canım benimkileri de 4:gün dondurmuşlarHayırlısı olsun kaçıncı gün embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?