Merdivenler

Bende ayni huzursuzluk cikmasin istiyorum. Gergin bir insanim cunku hem haksizliga gelemiyorum,hemde moral bozuklugu olsun istemiyorum.Kapiyi acip kapadikca kuruyorum kafamda.

Evet ama en sagliklisi disaridan birinin yikamasi cunku boyle sorun oluyor.Soylenmiyorda yani ben soyleyemem abla biraz dikkatli siler misin diye Bide dusman kesiliyorlar en ufak lafta.Bence siz yoneticiye isminizi vermeden katlari daha temiz silmesini soylemesini iletin tatsizlik cikmaz gibi :)

Iyi de sizin apartman nasıl kirleniyor

En üstte yaşlı teyze var iki dairedekiler yazları bazen geliyor kiracılar çalışıyor siz zemindesiniz

Bahçe kapısının önüne bir paspas atsanız zaten 15 gün bir ayda kirlenmez ki çoluk çocuk bir şey dönmedikten sonra

Zaten emrivaki bigun baktim almis supurgeyi farasi inmis asagi,bundan sonra ben silcem oyle bir kabul ediyormusunuz diye sormada yok.Bana da kafa tutar gibi oldu bakti altta kalmiyorum pıstı.Ben zemindeyim zaten yukarilarla isim yok ama amenna giris ortak veriyorum parami.Ama artik hortumu kullandirmicam.Vericem 20 tl degil mi sirf komsuluk hakki ve duzen bozulmasin diye bakalim nereye kadar.

Bende anlasam suan merdivenimin resmini ceksem kagitlar falan.Boyle yumak yumak kirler.Ayrica suan yaz ve yurtdisi komsularimiz burda o kadar cok gelen gidenleri var ki kirleniyo yani bir sekil.Zaten yurtdisindan gelen teyzede gecen merdivenleri sileyim demis gelen giden kirli diye kaydi ustu

Eski evimizde bizde 1.kattaydik. haftada birgün kadın gelirdi. Merdiveni baştan aşağı yikardi. Her hafta kimdeyse sıra o takardi hortumu kadın yikardi. Para toplanıp ortak hortum ve süpürge almıştık.
Hortumu vermeyin tabi.Herkesten eşit derecede alsın yada her hafta bir daire karsilasin su ihtiyacını daha adil olur.

Zemin katta oturan ne kadar merdiven kullanıyor ki? Üst kattakilere oranla bu durum adaletsiz olmuş, temizlik meselesi yani. Neticede yukarıda oturan insan daha çok merdiven kullanıyor, onlar daha çok kirletiyor.

Pararyı vermeye devam et ama temizlikten memnun olmadığını, doğru düzgün yapması gerektiğini söyle. Yerleri yıkarken sizin musluğu kullanmasına da izin verme.

Alla bizimde 5katlı bina 10 daire var alt katta annem var bizde kayinvalidemle karşilikliyiz gelen merdivenciden bıktık ama apartman düzenini bozmamak için parasınu ödüyoruz sonra ben siliyorum annemlere kadar kapının da önünü alıyorum.bahçede bırakıyorum annem devam ediyor.yani mecbur uyucaksın beğenmiyorsan arkasından sil canım ne yapıcaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…