- 27 Temmuz 2013
- 2.838
- 1.165
-
- Konu Sahibi kahveyesil
Bende ayni huzursuzluk cikmasin istiyorum. Gergin bir insanim cunku hem haksizliga gelemiyorum,hemde moral bozuklugu olsun istemiyorum.Kapiyi acip kapadikca kuruyorum kafamda.
Zaten emrivaki bigun baktim almis supurgeyi farasi inmis asagi,bundan sonra ben silcem oyle bir kabul ediyormusunuz diye sormada yok.Bana da kafa tutar gibi oldu bakti altta kalmiyorum pıstı.Ben zemindeyim zaten yukarilarla isim yok ama amenna giris ortak veriyorum parami.Ama artik hortumu kullandirmicam.Vericem 20 tl degil mi sirf komsuluk hakki ve duzen bozulmasin diye bakalim nereye kadar.Oturdugum apartman 15 günde bir silinip supuruluyor apartman görevlisi tarafından. Hergunde kapı.kapi girisini ve asansörü temizler.biz su vermeyiz her katta Çeşme var yangın merdiveni olan yerlerde. Şu ihtiyacını oradan karşılar. Tabi oranın faturası site yönetimi tarafından ödenir.
Biz istesek de silemeyiz. 15 katlı bina.
Eğer apartmanın belirli düzeni varsa bozulmasin.
Siz şimdi ben sileyim diyince sadece kendi kapinizinin önünü mi silmek isteyeceksiniz eğer öyleyse oda olmaz sonuçta merdiven ortak kullanım en başından son katına kadar.
Herkes bir kova su verebilir. Yada konuşun başka biri tutulsun haftada birgün.
Bende anlasam suan merdivenimin resmini ceksem kagitlar falan.Boyle yumak yumak kirler.Ayrica suan yaz ve yurtdisi komsularimiz burda o kadar cok gelen gidenleri var ki kirleniyo yani bir sekil.Zaten yurtdisindan gelen teyzede gecen merdivenleri sileyim demis gelen giden kirli diye kaydi ustuIyi de sizin apartman nasıl kirleniyor
En üstte yaşlı teyze var iki dairedekiler yazları bazen geliyor kiracılar çalışıyor siz zemindesiniz
Bahçe kapısının önüne bir paspas atsanız zaten 15 gün bir ayda kirlenmez ki çoluk çocuk bir şey dönmedikten sonra
Eski evimizde bizde 1.kattaydik. haftada birgün kadın gelirdi. Merdiveni baştan aşağı yikardi. Her hafta kimdeyse sıra o takardi hortumu kadın yikardi. Para toplanıp ortak hortum ve süpürge almıştık.Zaten emrivaki bigun baktim almis supurgeyi farasi inmis asagi,bundan sonra ben silcem oyle bir kabul ediyormusunuz diye sormada yok.Bana da kafa tutar gibi oldu bakti altta kalmiyorum pıstı.Ben zemindeyim zaten yukarilarla isim yok ama amenna giris ortak veriyorum parami.Ama artik hortumu kullandirmicam.Vericem 20 tl degil mi sirf komsuluk hakki ve duzen bozulmasin diye bakalim nereye kadar.