- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 34
-
- Konu Sahibi kahveyesil
Ya o zaman esim calismiyordu,sonra zaten tamam dedim ama bana titizlik nutugu atan kadin simdi bastan savma yapiyor,yoksa 20 tl nereye vermiyoruz.Niye bu kadar takıyosunki. Evinin içi değil sonuçta apartman
Oyle de paragoz gibiSende 10 lira ver..
10 liralık siliyor nede olsa..
Yanlis alintilamisim demin :)Aslan yattigi yerden belli olur derler.Eve gelip giden oluyor temiz olmayinca utaniyor insan.Niye bu kadar takıyosunki. Evinin içi değil sonuçta apartman
Dime bir taraftanda oyle,bir duzen varsa riayet edilmeli.Apartmanın düzeni öyleyse yapacak bisey yok. Bizim apartman gorevlimizi dışarıdan tutmuslar adamın yaptığı sadece apartmanı silip hafta arasi çöp toplamak. 30 lira veriyoruz. Silmesinden hic memnun değiliz ama yapilcak bişey yok. Biz de kendi kapimizi siliyoruz.
Dime bir taraftanda oyle,bir duzen varsa riayet edilmeli.
Ayricada binanin dis kapiyi ve bahce kapisina olan yere kadar olan yeri yikamak icin bizim hortumu tutuyo,her ay 30 u gecmeyen su 70 geldi.madem kafasna gore bı temızlıyor bı temızlemıyor sızde kafanza gore verın parayı. oldu canm hem ıyı sılmcek hakkından cok alacak bde 10lıra ver gıtsın ıyı temızlemedgne saysın oda
Neyse yikasin bizim kapimiz nasilsa temiz olsun dedik ama, hortumda kova su gibi olmuyo,foş foş akiyo demekki :)Suyu her hafta baska birinden almali bence
Bende ayni huzursuzluk cikmasin istiyorum. Gergin bir insanim cunku hem haksizliga gelemiyorum,hemde moral bozuklugu olsun istemiyorum.Kapiyi acip kapadikca kuruyorum kafamda.Bizim de apartmanimiz boyle yeni tasindik yonetici apartmani birinin sildigini soyledi ama hic goremedik asansoru ben sildim kapimizin onunude supuruyoruz huzursuzluk cikmasin diye babam parayi veriyor bizimde 20 tl ama hakka giriyorlar.Bir misafir gelse utaniyoruz8 yillik binanin boyasinda hayir kalmamis dusunun apartman yikansin bari diyoruz ama anlamiyorlar.Yonetici gelirse tartisacagim bu konuyu eger sizin yoneticiniz varsa soyleyin silmesin sizin evinizin onunuzu kendiniz silin