Merdivenler

kahveyesil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
1.766
2.119
34
Kizlar iyi geceler,sizlere bir konuda akil danismak istiyorum.
Biz 5 daireli bir apartmanin zemininde oturuyoruz.En ustteki dubleksin sahibi teyze evlendigimde merdivenleri siliyordu parali.Esimde o zaman is ariyordu, dedim teyze ben kendi merdivenimi ta en disa kadar kendim silcem, neyse hallettik.Gel zaman git zaman 5 ay once falan baktim biri merdiven supuruyo, bu sefer onun evli kizi, iste kimse silmiyor bina pis ben silcem artik zart zurt ki ben duzenli temizliyordum,cacaron bi tip neyse onada izah ettim dedim madem herkes anlasti duzen bozmayim veririm dedim,ayda 20 tl dedi, tamam dedim.Ilk baslarda guzel temizliyordu, simdi bakiyorum viledayla yalap salap yapiyor ve kafasina estigi zaman yapiyor,merdivenler hep kirli gibi.Acaba diyorum desem mi ben gene kendim silicem cunku sinir oluyorum boyle bi taraftanda diyorum binanin duzenini bozma.Siz ne dersiniz? (Bu arada binadaki 2 daire yasli bir ciftin ve sadece yazlari geliyo,bir kiraci calisiyor varla yok gibi para verdigindende emin degilim,en ust zaten onun annesigil bir ben varim bir o teyzeler daimi)

Apartman olarak her dairenin duzenli olarak aidat vermesi lazim yilda bir kere de gelse geldiginde soyleyin diger komsulara madem toptan versinler siz de verin boylece temizlik yaptirmaya paraniz olur ortak gider neticede elektrik su birsey odemiyor musunuz?temizlik de bunlardan biri

Apartmanın düzeni öyleyse yapacak bisey yok. Bizim apartman gorevlimizi dışarıdan tutmuslar adamın yaptığı sadece apartmanı silip hafta arasi çöp toplamak. 30 lira veriyoruz. Silmesinden hic memnun değiliz ama yapilcak bişey yok. Biz de kendi kapimizi siliyoruz.

Dime bir taraftanda oyle,bir duzen varsa riayet edilmeli.

madem kafasna gore bı temızlıyor bı temızlemıyor sızde kafanza gore verın parayı. oldu canm hem ıyı sılmcek hakkından cok alacak bde 10lıra ver gıtsın ıyı temızlemedgne saysın oda

madem kafasna gore bı temızlıyor bı temızlemıyor sızde kafanza gore verın parayı. oldu canm hem ıyı sılmcek hakkından cok alacak bde 10lıra ver gıtsın ıyı temızlemedgne saysın oda
Ayricada binanin dis kapiyi ve bahce kapisina olan yere kadar olan yeri yikamak icin bizim hortumu tutuyo,her ay 30 u gecmeyen su 70 geldi.

Bizim de apartmanimiz boyle yeni tasindik yonetici apartmani birinin sildigini soyledi ama hic goremedik asansoru ben sildim kapimizin onunude supuruyoruz huzursuzluk cikmasin diye babam parayi veriyor bizimde 20 tl ama hakka giriyorlar.Bir misafir gelse utaniyoruz 8 yillik binanin boyasinda hayir kalmamis dusunun apartman yikansin bari diyoruz ama anlamiyorlar.Yonetici gelirse tartisacagim bu konuyu eger sizin yoneticiniz varsa soyleyin silmesin sizin evinizin onunuzu kendiniz silin

Bende ayni huzursuzluk cikmasin istiyorum. Gergin bir insanim cunku hem haksizliga gelemiyorum,hemde moral bozuklugu olsun istemiyorum.Kapiyi acip kapadikca kuruyorum kafamda.

Oturdugum apartman 15 günde bir silinip supuruluyor apartman görevlisi tarafından. Hergunde kapı.kapi girisini ve asansörü temizler.biz su vermeyiz her katta Çeşme var yangın merdiveni olan yerlerde. Şu ihtiyacını oradan karşılar. Tabi oranın faturası site yönetimi tarafından ödenir.
Biz istesek de silemeyiz. 15 katlı bina.
Eğer apartmanın belirli düzeni varsa bozulmasin.
Siz şimdi ben sileyim diyince sadece kendi kapinizinin önünü mi silmek isteyeceksiniz eğer öyleyse oda olmaz sonuçta merdiven ortak kullanım en başından son katına kadar.
Herkes bir kova su verebilir. Yada konuşun başka biri tutulsun haftada birgün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…