Olablr aslinda. Peki önüne ayakkabi dolabımi koyarsam nasıl olurMerdiven altına makinenizi içine koyacağınız dolap yaptırabilirsiniz
Esim biraz cimri bir sürü kredi borcuna girdi k diye yaptırmazMerdiven altına dolap yaptırın, çok bir masrafı olmaz bi kapı iki üç raf. makinayı alta koyarsınız raflar da deterjanlari depolar. Alan yeterliyse bir tarafa da ayakkabilik yaptırın. Ama öyle açıkta çamaşır makinası artı alakasız bir ayakkabilik kötü durur.
O mutfakta da davul fırın kötü durur. Ya orta yollu bir ankastre alın ya da tesisat çektirip çamaşır makinasını oraya koyun. Fırını da merdiven altına alın.
ama eve girerseniz sonradan evin içinde inşaat daha zor oluyor hiç yapılamıyorEsim biraz cimri bir sürü kredi borcuna girdi k diye yaptırmazsanırım ben işe girene kadar böyle kullancam
Haklisiniz çokama eve girerseniz sonradan evin içinde inşaat daha zor oluyor hiç yapılamıyor
Merdiven altına dolap yaptırın, çok bir masrafı olmaz bi kapı iki üç raf. makinayı alta koyarsınız raflar da deterjanlari depolar. Alan yeterliyse bir tarafa da ayakkabilik yaptırın. Ama öyle açıkta çamaşır makinası artı alakasız bir ayakkabilik kötü durur.
O mutfakta da davul fırın kötü durur. Ya orta yollu bir ankastre alın ya da tesisat çektirip çamaşır makinasını oraya koyun. Fırını da merdiven altına alın.
Sanırım bende simdilik öyle yapacağımBenim makinada merdiven altında bi kaç ay sonra kapak ile kapattiracagim şimdilik beni rahatsız etmiyor banyo yada mutfağı daraltmasindan iyidir
Sanırım makinan yan kurulacak yani kapağı içi pek görünmeyecek (musluktan dolayı )üzerini ortersin olmadı önüne kapatacak bir eşya yada dekoratif bi objen varsa onu koyarsinSanırım bende simdilik öyle yapacağım
Haklisin artik öyle birsey olacak ama sık csmasir yıkayan biriyim zor olur önü kapatıncaSanırım makinan yan kurulacak yani kapağı içi pek görünmeyecek (musluktan dolayı )üzerini ortersin olmadı önüne kapatacak bir eşya yada dekoratif bi objen varsa onu koyarsin
Ahsap kapak mı?Dolaba bile gerek yok merdiven altini kapakla kapattirin en guzeli icinede istediklerinizi koyun.
Benim merdiven altı arz daha geniş farklı seninki ufak bence ucuza kapanır altı üstü iki kapakHaklisin artik öyle birsey olacak ama sık csmasir yıkayan biriyim zor olur önü kapatınca