Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akordiyon kapı gibi bisey miMerdivenin ust kismi nasil bilmiyorum ama. Jaluziler gibi ahsap gorunumlu adini hatirlayamadim ama su stor gibi cekilen seyler var ya ondan da takabilirsiniz.Bi yakinim oyle kapatmisti cok hos duruyordu. Cokta uyguna gelir. Bi netten foto bulayim ben
Simdi bakıyorum :)Bildigin ahsap jaluziymis adi google gorsellerden bakabilirsiniz.
Bi bakin derim guzel duruyolar. Ust tarafin duz kornis takilabilecek gibi olmasi lazim tabi. Makinayla isin bitince indir dursun oyle.
Esim evde ki firin yeni diyo. Yukarda mini kiler tarzi mutfak var. Bende ki beko nun kare davul firinini yukarda ki mutfaga koyup altta ki mutfakta fırın yerine 2 kapak takip takip dolaba mi çevirsemaslına bakarsan ucuz yolu bi firin alıp merdiven altı kapatma işini ertele bi arkadaş store tak demiş gerçekten çok hoş bi fikir merdiven altına deil mutfağa yogunlas
Bununla olur mu dersiniz
Evet bi süre idare eder sağolBu da bambu store olarak geçiyor iki kanca ile tepeye alabilirsin hem ucuz geçici olarak bende yapacam bunu
Evet açık kalmasın bence kapak taktir mutfakta göze batıyor bosluklarEsim evde ki firin yeni diyo. Yukarda mini kiler tarzi mutfak var. Bende ki beko nun kare davul firinini yukarda ki mutfaga koyup altta ki mutfakta fırın yerine 2 kapak takip takip dolaba mi çevirsem
Bunlarin daha genis tam ahsap gibi duranlari falanda var.Cesit bol. Bi perdeci getirip baktirin derim. Annemlerin eski evi de donerliydi ama tepesi duzdu sadece asagida ki kisim kavisliydi. Bi mdf ile falan duvara sabitleyerekte yapabilirler