Merdivenden altında çamaşır makinesi¿

aslına bakarsan ucuz yolu bi firin alıp merdiven altı kapatma işini ertele bi arkadaş store tak demiş gerçekten çok hoş bi fikir merdiven altına deil mutfağa yogunlas

Merdivenin ust kismi nasil bilmiyorum ama. Jaluziler gibi ahsap gorunumlu adini hatirlayamadim ama su stor gibi cekilen seyler var ya :KK53:ondan da takabilirsiniz.Bi yakinim oyle kapatmisti cok hos duruyordu. Cokta uyguna gelir. Bi netten foto bulayim ben
Akordiyon kapı gibi bisey mi

aslına bakarsan ucuz yolu bi firin alıp merdiven altı kapatma işini ertele bi arkadaş store tak demiş gerçekten çok hoş bi fikir merdiven altına deil mutfağa yogunlas
Esim evde ki firin yeni diyo. Yukarda mini kiler tarzi mutfak var. Bende ki beko nun kare davul firinini yukarda ki mutfaga koyup altta ki mutfakta fırın yerine 2 kapak takip takip dolaba mi çevirsem

Screenshot_2016-11-25-21-51-58.png

Bu da bambu store olarak geçiyor iki kanca ile tepeye alabilirsin hem ucuz geçici olarak bende yapacam bunu

Esim evde ki firin yeni diyo. Yukarda mini kiler tarzi mutfak var. Bende ki beko nun kare davul firinini yukarda ki mutfaga koyup altta ki mutfakta fırın yerine 2 kapak takip takip dolaba mi çevirsem
Evet açık kalmasın bence kapak taktir mutfakta göze batıyor bosluklar

A Akaibu baktim ahsap jaluziye.. benim merdiven dönerli ya böyle kavizli gibi şekli olur mu dersin ahsap jaluzi?
Bunlarin daha genis tam ahsap gibi duranlari falanda var.Cesit bol. Bi perdeci getirip baktirin derim. Annemlerin eski evi de donerliydi ama tepesi duzdu sadece asagida ki kisim kavisliydi. Bi mdf ile falan duvara sabitleyerekte yapabilirler

Mutfagı daraltmaaından iyidir ben kurutma makinam banyoyu daraltmaaın die giyinme odasına kurdurdum kapak oldugu için hiç de kötü durmadı .çamaşır makinasıda güsel bir dolap ile merdiven altında gayet güsel ve kullanışlı olur

X