• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MERDİVEN ALTI KÜRTAJ NEDİR

naz tilpe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2025
15
1
1
24
Daha 18 yaşındayım 2 Tane test yaptım ikiside çift çizgi çıktı 1 aydır da regl olmadım merdiven altı vakumlu kürtaj denilen bi yöntem varmış sizce napmalıyım ve nasıl oluyor fiyat aralıkları neler

Daha 18 yaşındayım 2 Tane test yaptım ikiside çift çizgi çıktı 1 aydır da regl olmadım merdiven altı vakumlu kürtaj denilen bi yöntem varmış sizce napmalıyım ve nasıl oluyor fiyat aralıkları neler
Hastaneye gitmeni tavsiye ederim. Başına türlü işler gelebilir. Merdiven altı yer yetkisi olmayan gizli kapaklı işlerin döndüğü yer demek.

"Kürtaj yaptırmak isteyen kadının evli ya da bekar olması gibi bir şart aranmamakta olup aranılan şartlar kadının reşit olması, reşit değilse velisinin izin vermesi, yasal kürtaj sınırı içerisinde bulunması, evli ise eşinin de bu kürtaja izninin olduğunu gösteren belgenin imzalatılmasıdır. Bu şartları taşıyan kadınların kürtaj olmalarına izin verilmektedir. Yani kürtaj için kadının evli olması şartı gibi bir şart aranmamaktadır. Evli olmadan kürtaj yaptırılması kişinin aranılan yaş şartı ve kürtaj sınırı içerisinde oması durumunda mümkündür." yazıyor.

Neden merdiven altı?

Doktora gidip muayene ol hastane ortamında daha güvenli olursun merdiven altı işlere hiç bulaşma. Bundan sonrakilerde de önemlini al minicik yavruların hiç günahı yok

Sakin deneme aklından bile çıkart bu merdiven altı yerlerde doktorlar doktormu onu bile bilmiyoruz çok kötü şartlarda yetersiz ekipmanlarla yapıyorlar bu tarz işleri buralar yüzünden canından olan insanlarda oluyor ailen ile konuşup doktora gidip düzgün bir karara varmaniz senin için suanlik en iyi olan şey senin için bu

Bebeğin babasıyla da ayrısın ablan biliyormuş durumunu ablanla hareket et kendi başına iş yapma sonucu daha kötü olur.

Bebeğin babasıyla da ayrısın ablan biliyormuş durumunu ablanla hareket et kendi başına iş yapma sonucu daha kötü olur

"Kürtaj yaptırmak isteyen kadının evli ya da bekar olması gibi bir şart aranmamakta olup aranılan şartlar kadının reşit olması, reşit değilse velisinin izin vermesi, yasal kürtaj sınırı içerisinde bulunması, evli ise eşinin de bu kürtaja izninin olduğunu gösteren belgenin imzalatılmasıdır. Bu şartları taşıyan kadınların kürtaj olmalarına izin verilmektedir. Yani kürtaj için kadının evli olması şartı gibi bir şart aranmamaktadır. Evli olmadan kürtaj yaptırılması kişinin aranılan yaş şartı ve kürtaj sınırı içerisinde oması durumunda mümkündür." yazıyor.

Neden merdiven altı?
Velime söylemek istemiyorum çok üzülecek ve başında yeterince sıkıntı var yaptığımdan çok pişmanım ve psikolojik olarakta berbat haldeyim veli iznim olmadan giremiyorum kimliğimde yaşım 17

Velime söylemek istemiyorum çok üzülecek ve başında yeterince sıkıntı var yaptığımdan çok pişmanım ve psikolojik olarakta berbat haldeyim veli iznim olmadan giremiyorum kimliğimde yaşım 17
Çocukla da ayrıymışsın ah kuzum hiç değer miydi yani o gidip şimdi ayaklarını uzatıp tv izleyip belki de başka kızlarla konuşacak başka şeyler yapacak sen hamilelikle uğraşıyorsun bizim doğurganlığımız var hele evli değilsen daha daha dikkat etmen gerekirdi erkeklerin her dediğine evet demeyin cinsellik olmadan da sevgililik dönemi olur bundan sonra daha dikkatli ol en yakın zamanda hastaneye git merdiven altı işlerine bulaşma sakın o minik yavruya üzülüyorum sadece

Veline soylemek zorundasın çünkü onların onayı olmadan kürtaj olamazsın. Ah be canım. Niye böyle bir hata yaptın.? Yazık değil mi sana şu yasadiklarina bak. Merdiven altı kürtaj... Adı bile ürkütücü.

Çocukla da ayrıymışsın ah kuzum hiç değer miydi yani o gidip şimdi ayaklarını uzatıp tv izleyip belki de başka kızlarla konuşacak başka şeyler yapacak sen hamilelikle uğraşıyorsun bizim doğurganlığımız var hele evli değilsen daha daha dikkat etmen gerekirdi erkeklerin her dediğine evet demeyin cinsellik olmadan da sevgililik dönemi olur bundan sonra daha dikkatli ol en yakın zamanda hastaneye git merdiven altı işlerine bulaşma sakın o minik yavruya üzülüyorum sadece
Ben yaşını merak ettim bu adamın. Kız reşit değil. Bu reşit olmayanla cinsel ilişki suçu kapsamına giriyor diye biliyorum. Kızın rızası olsa bile.

Lütfen yapma hastaneye git bu şekilde olmaz sana bişey falan olur 🥺

Annenle konuş canımsın daha çok küçüksün yapma bunu kendine anneler anlayış gösterir

İlişkiye girdikten sonra yarım saat içinde ertesi gün hapı aldım onun geciktirmesi olduğunu söyledi ablamın doktoru sizce ondan dolayı bi regl gecikmesi olmuş olabilir mi ? Üç dört gündür midem yanıyor ve ağrıyor çok zor nefes alıyorum neredeyse hep nefes nefeseyim 🥺

Canım lütfen merdiven aldı dediğin yerlere gitme sana o kadar çok üzüldüm ki anlatamam senin sağlığın tehlikeye girer. Baban olmasa bile annene bir danış, anneler daha sakin olabilir. Kendi başına halletmeye çalışma. Zaten çok duygusalım. Şimdi seni düşüneceğim hep. Genç kızlara-çocuklara hiç kıyamıyorum. Karşında ki kaç yaşındaydı? Reşit değilsin bu istismara girer suç bu.

Allah korusun canından olursun sacma sapan şeyler yapma sakın.. birlikte olduğun kişi kaç yaşında?

İlişkiye girdikten sonra yarım saat içinde ertesi gün hapı aldım onun geciktirmesi olduğunu söyledi ablamın doktoru sizce ondan dolayı bi regl gecikmesi olmuş olabilir mi ? Üç dört gündür midem yanıyor ve ağrıyor çok zor nefes alıyorum neredeyse hep nefes nefeseyim 🥺
Kan ver kesinleşsin bi sonrasına bi çözüm buluruz

Geciktirme adeti ilaçlar keşke yapmasaydin bunu kendine kuzum benim ya daha kucucuksun lütfen bı doktorla gorus gerekirse annene anlat annenle çözün merdiven altı isle olacak iş değil sana bişey falan olur yapma

Of Allahım of. Merdiven altında kan kaybından ölebilirsin, sağlıklı rahmine zarar verebilirler belki zamanı gelince bir daha çocuk sahibi olamazsın. Aklından bile geçirme. Annenle paylaş. En fazla kızar, küser, belki döver ama en azından arkanda durur, yanında olur. Ana yüreğidir dayanamaz. Hiç olmazsa hastanede kürtaj olursun. Bu yaşta, bu küçücük yaşta nasıl yaptın bunu kendine? Bir tane p.çin şeyinin keyfi için değer miydi kendine bunu yapmaya? Bak yanında bile değil. İşini görmüş gitmiş.

Back