Mercimek köftesi süt yapıyor:)

sunrise

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2008
36
0
86
Van
Arkadaşlar mrb benim 2,5 aylık kızım var...Geçen akşam misafirlerim gelecekti ve mercimek köftesi yapmıştım yaparken baya yedim akşam yatmadan da yedim :) veeee gece öyle göğüslerim dolmuştu ki üstüm sırılsıklamdı abartmıyorum yatak yamyaştı yatağa havlu serip öyle yattım....acaba mercimekten mi oldu dedim ve dün akşam tekrar köfte yapıp 5-6 köfte yedim ve göğüslerim dolu doluydu...İnternette araştırdım mercimek köftesi süt yapar mı diye ve yapıomuş içinde kuru soğan taze soğan bulgur mercimek var hem besleyici:) ben çok severim mercimek köftesini bi deneyin akşam yiyip yatın gece 11 den sonra süt daha fazla salgılanırmış deneyin eğer gaz yapar derseniz içine kimyon katın... inş. bol bol sütünüz olur:)

daha önce hiç aklıma gelmemişti ama evet içindeki herşey süt yapıyor..mercimek protein deposu,bulgur süt yapar soğanlar öyle..içinede maydonoz yerine dereotu koyarsak dahada faydalı olur gibime geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…