Çok tatlısınızBaslik mercimek olunca benim aklima yemek gelmesioff diyet offf
Sinan cok guzel isim bence. Deren, gozde, melis, melissa da benim beğendiğim isimler :) gozde de turkce karakter var diye ben olsam koymazdim cunku biz hic planimiz yokken yurtdisina tasindik, hayatin ne gosterecegi belli olmuyor :) saglikla kucaginiza alin
Aselin anlamını bilmiyorum açıkcası kulağa hoş geliyor diye seçtim, özcan ismi gözümden çıktıÖncelikle Allah kolay doğum versin sağ salim bebeğinizi kucağınıza almanızı diliyorum.
Listedeki kız isimlerinden bir tek Asel(bal demek sanırım ) bir o güzel geldi o da diğerlerinin içinden en beğendiğimi seçtiğim için
Erkek isimleri no. Hele özcan
Esila da çok güzel unutmuşum yazmayı, ece defne de beğendiklerim arasında, erkek olarak, mert ailede olduğu için istemiyorum onun dışınca kayra harika görünüyorKız için : Güneş, Esila, Gökçe, Begüm, Berra, Ece, Defne
Erkek için : Mert, Çağan, Alibatu, Kayra, Kemal, Bartu, Emin Ali
Aa ikiz olsaymış güzel olurmuşKiz olursa Deren
Erkek olursa Eren
Eylül başına denk geliyor 18 haftalık hamileyimBuluruz nasılsa, sizin ne zaman doğum zamanınız?
Kız için Gözde ve Melisa diğerlerine göre daha güzel. Erkek isimlerini beğenmedim.Eveeeeet, cinsiyet belli değil ama çok heyecanlı olduğum için şimdiden isim bakıyorum.
Erkek veya kız isim önerilerinize açığım vee
Benim yazacağım isimleri de oylamanızı istiyorum, koyardım veya koymazdım diye..
Kız için: Deren, gözde, melisa veya melis, lina, asel
Erkek için: Serkan ali, sinan, emre, özcan
Yorumlarınızı bekliyorum
Madem güzel niye koymuyorsun kızSeçenekler arasından melisa, gözde, ali, emre güzel bence. Ama ben olsam hiç birini koymam
Kız hangisi arapçaArapça koymazdım koymadımArap isimleri dışında hepsi olabilir
Ay çok güzell, Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsinEylül başına denk geliyor 18 haftalık hamileyim
Leris koysanKız hangisi arapçanetten baktımdı
Ben de kız olursa Pera istiyordum. Çok güzel isim bence. ❤Oğluma Uraz istedim koyduk
Kızıma Leyla istiyordum babası Pera istedi onun gönlünü yaptık diğer arkadaşların yazdığı önerilerdeki çoğu isimler bencede güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?