Leris Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2022 1.724 4.308 78 2 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Leris #101 biranneikiogul .!.: Merhaba ben erkek bebek için giray düşünüyorum eşim aslan istiyor ama asla ısınamıyorum aslan ismine ortak olarak ufuk ve kerem de anlaşıyor gibiyiz hiç bilemiyorum Genişletmek için tıkla... Giray ve kerem güzel aslanı pek begenmedim ufukta farklı aslında olabilir.
biranneikiogul .!.: Merhaba ben erkek bebek için giray düşünüyorum eşim aslan istiyor ama asla ısınamıyorum aslan ismine ortak olarak ufuk ve kerem de anlaşıyor gibiyiz hiç bilemiyorum Genişletmek için tıkla... Giray ve kerem güzel aslanı pek begenmedim ufukta farklı aslında olabilir.
A Arketip Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Nisan 2019 39 21 88 46 8 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Leris #102 Bence mutlaka kalbinize sorun o size söyleyecektir hayırlı olsun
Margaret Hale Ama sen hep bin yıllık bilenmiş inatlarla… Pro Üye Anneler Kulübü 21 Kasım 2017 27.885 120.495 598 8 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Leris #103 Arketip .!.: Bence mutlaka kalbinize sorun o size söyleyecektir hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Üyeliğini iptal etmiş zaten, okuyamaz muhtemelen.
Arketip .!.: Bence mutlaka kalbinize sorun o size söyleyecektir hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Üyeliğini iptal etmiş zaten, okuyamaz muhtemelen.