Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

bel ağrım var iltihaptan değildir dimi bide karnım aağrıyo çok kötü.bende ne kadar zor yumurtluyorum ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 20 gggüünü böyle olması tuaf değilmi bu ayda suyla çok uğraştım of offff

ne zamandır yoktum kimsecikler beni merak etmemiş ayyy:))
arkadaşım doğum yaptı dünyalar tatlısı bir kzı oldu iki gün hastane sonra birgünde evde onunlaydım o yüzden yoktum.nasıl minnoş bir kız ayol o.benim etrafımda hep erkek bebek oldu hiç kız bebekle ilgilenmemiştim narin narin bişeycik oluyorlarmış.allahım hepimize annelik duygusunu yaşatır ıNŞALLAH.öpüyorum hepinizi.

günaydınlar herkeslere
bugün bizim evlilik yıldönümümüz tam 5 seneyi devirdik aşkımla beraber Allah ım hayırlısıyla en güzel hediyeyi nasip eder inşallah

neslihan sen hangi dr giddiyorsun canım gılukofene başlamışsın herhalde

CANIM BEN İSTANBULDA BİR ÖZEL HASTANEYE GİDİYORUM ÖZELDEN YOLLARIM SANA BURDAN YAZMAK OLMAZ...AMA BI İLACI BERYAL ÖNERDİ BENDE DR. SORDUM İÇ DEDİ....YANİ DR. DİREK VERMEDİ...

kimsecikler yok ama ya

CANIM O AKINTI YUM. GÜNÜN OLDUĞUNDANDIRR...İLTİHAP OLSA YEŞİLİMSİ OLUR AKINTIN VE ÇOK PİS KOKARR....

CANIM O AKINTI YUM. GÜNÜN OLDUĞUNDANDIRR...İLTİHAP OLSA YEŞİLİMSİ OLUR AKINTIN VE ÇOK PİS KOKARR....

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın arkadaşlar nasılsınız

günaydın ayla ilterçakır nasılsınız kıslar

günaydınlar herkeslere
bugün bizim evlilik yıldönümümüz tam 5 seneyi devirdik aşkımla beraber Allah ım hayırlısıyla en güzel hediyeyi nasip eder inşallah

GÜNAYDINNN KIZLARRRR....

AYLACIĞIMM TEBRİK EDERİM CANIMMM...RABBİM UZUN UZUN VE BEBEKLİ BİR ÖMÜR VERSİNN....HEP MUTLU OLUNNN RABBİM İSTEDİĞİNİZ HERŞEYİ GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN İNŞ....:Saruboceq:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

AYLACIMM BU SENİN İÇİN GÜSELİMMMM opuyorumnanaktan

RESıM KOYACAM BURAYA AMA NASIL KOYAMAMIŞIMDA....:bbo:

sağ ol canım inşallah hayırlısıyla versin

valla gitmiyorr ofisteyimm bir sürü işim varr ama ç.okkk uykumm varrr toplayamadım kendimi kafm bir oraya gidiyor bu buraya....:bbo:

günaydınlar herkeslere

Sana eşinle birlikte huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum. Her ikinizi de tebrik eder, mutluluklar dilerim.

günaydın kızlar hihoyyyt

beloşum ablam nasılsın canım :1hug:

günaydın ayla ilterçakır nasılsınız kıslar
saol cnaım iyiyim sne nasılsın bakalım
günaydın arkadaşlar nasılsınız
günaydın cnaım iyiyiz sne nasılsın
günaydınlar herkeslere
:teytey::teytey: ne güzel allah bir ömür boyu ayırmasın sizi bir yastıkta kocatsın inşallah birsürü bebekleriniz olur inşallah canım
günaydınlar kendi adıma ben iyiyim sizler nasılsınız
bende kendi adıma iyiyim canım a.s.
amin canım günaydın tatlım

slm kızlar günaydın hepinize
günaydın canım hoşgeldin nasılsın bakalım

selam herkese nasılsınız bakalım ben sakalı ipen paspas basladım dün cok güzel olucak

Sana eşinle birlikte huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum. Her ikinizi de tebrik eder, mutluluklar dilerim.

günaydın kızlar hihoyyyt

beloşum ablam nasılsın canım :1hug:

günaydın hanımlar
çok teşekkür ederim Allah herkesleri mutlu etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…