iyi geceler millet
ben geldim
cmrm cnm o akıntılar bendede çok oluyo
genelde yumurtlama zamanı çoğalıyo ve kıvamlı oluyo
yani bende öyle başkasında nasıl bilemem
zaten aynı anda bide göğüslerim hassaslaşıyo ben hemen anlıyorumki sıcak sıcak gıdakladım
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın ayla ilterçakır nasılsınız kıslar
günaydınlar kendi adıma ben iyiyim sizler nasılsınızgünaydın arkadaşlar nasılsınız
neslihan sen hangi dr giddiyorsun canım gılukofene başlamışsın herhalde
kimsecikler yok ama ya
kıslar bugün sordum cevap alamadım bilen varsa cevaplayabilirmi lütfen.benim akıntım var bi iki gün beyaz katı kıvamda akıntım oldu şimdi ara ara normal akıntım oluyo.bide belim çok kötü aağrıyo ve karnımdada aağrı var iltihap değildir dimi.
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın arkadaşlar nasılsınız
günaydın ayla ilterçakır nasılsınız kıslar
günaydınlar herkeslere
bugün bizimevlilik yıldönümümüz tam 5 seneyi devirdik aşkımla beraber Allah ım hayırlısıyla en güzel hediyeyi nasip eder inşallah
günaydınlar herkeslere
bugün bizimevlilik yıldönümümüz tam 5 seneyi devirdik aşkımla beraber Allah ım hayırlısıyla en güzel hediyeyi nasip eder inşallah
saol cnaım iyiyim sne nasılsın bakalımgünaydın ayla ilterçakır nasılsınız kıslar
günaydın cnaım iyiyiz sne nasılsıngünaydın arkadaşlar nasılsınız
:teytey::teytey: ne güzel allah bir ömür boyu ayırmasın sizi bir yastıkta kocatsın inşallah birsürü bebekleriniz olur inşallah canımgünaydınlar herkeslere
bende kendi adıma iyiyim canım a.s.günaydınlar kendi adıma ben iyiyim sizler nasılsınız
amin canım günaydın tatlımGÜNAYDINNN KIZLARRRR....
AYLACIĞIMM TEBRİK EDERİM CANIMMM...RABBİM UZUN UZUN VE BEBEKLİ BİR ÖMÜR VERSİNN....HEP MUTLU OLUNNN RABBİM İSTEDİĞİNİZ HERŞEYİ GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN İNŞ....:Saruboceq:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın canım hoşgeldin nasılsın bakalımslm kızlar günaydın hepinize
Sana eşinle birlikte huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum. Her ikinizi de tebrik eder, mutluluklar dilerim.
günaydın kızlar hihoyyyt
beloşum ablam nasılsın canım :1hug:
günaydın hanımlarsaol cnaım iyiyim sne nasılsın bakalım
günaydın cnaım iyiyiz sne nasılsın
:teytey::teytey: ne güzel allah bir ömür boyu ayırmasın sizi bir yastıkta kocatsın inşallah birsürü bebekleriniz olur inşallah canım
bende kendi adıma iyiyim canım a.s.
amin canım günaydın tatlım
günaydın canım hoşgeldin nasılsın bakalım