Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

offffffffffff bebek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlarrrrrrrrrrrrrrr hepinize kocaman öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

eğer birgün hamiş olduğumu öğrenirsem güzel rabbim o günleri gösterirse bana herkese tek tek öpücük dağıtıcammmmmmmmmmmm

kızlar ben kaçıyorum ifftarakadar biraz kestireyim sabah heyecandan uyuyamamıştım dr gitcem diye
güle güle cnm görüşürüz Şeniz
zemuszemuscanı sıkıldı bende verbildgime rep vercem alın size rep
banada verrr delikafadulden
offffffffffff bebek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
önce kocanla barış tek başına bebek yapamazsın kaydirigubbakcemile3
eğer birgün hamiş olduğumu öğrenirsem güzel rabbim o günleri gösterirse bana herkese tek tek öpücük dağıtıcammmmmmmmmmmm

bana öpücük değil repücük ver çok ver tamammıa.s.

neyse canikolarım asayiş berkemal
herhangi bi sataşma dalaşma sürtüşme laf sokma varmı diye bi bakmaya gelmiştim topumla tüfeğimle ama yok çok üzüldüm :dilcikar:
hevesim kursağımda kaldı :roflol:
ben kaçtım byyy mucuklar hepinize

BugÜn Çok kÖtÜym kızlarrr....

Sahurada hıÇ bıŞı yıyemedım yemedım doĞrusuu mıĞdem rahatsızdı Şımdıde aÇlıktan mıgrenım tuttu.....ınŞŞ eve saĞ saĞlım gıderımm yolum uzun kaynanamlara gıdıcemm....kalabalık olcaz halıyle servısı ben ve eltım yapacaĞız....

tamam vildoşcum kocişimle bugün barışıcamm çok ısrar ettin :jeyyar::jeyyar::jeyyar:kocişim hiçte dayanamazmış bana aramış durmuş ablamı ohhhhh canıma değsin barışıcam galiba bugün gelir büyük ihtimalle birazda yüzsüzdür ben sözkonusuysam çok özledim zaten ŞenizŞenizŞeniz
tamam cadı sana öpücük vermem rep veririm o zaman ah hamile kalsam ben tüm repler senin olsaydı

az kaldı neslicim iftara biraz sabret allah kabul etsin canım orucunuŞeniz

ya bu rep verince puan yükseliyorda puan yükselince ne oluyor biri bana izah etsin lütfennnnnnnnnnnnn

AMıN CANIMMMM.....

Ben Çıkıyorum kızlar yolum uzun ızın aldım ıftara kaynanamlara gıdıyoruz bıraz kalabalık olcazz ......ıstanbullular bılır beŞıktaŞtan halkalıya geÇıcemmm...off oofff allahtan metrobÜs varrr...yoksa bu mıgrenle yol hıÇ Çekılmezzzz

:gitme::gitme::gitme:güle güle git neslicimmmmopuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun dikkat et kendine gidemem diyosan eşine tlf et gelsin alsın seni
ha şöyle inadın kırıldımı
vildancım sana veremedim bir dahaki sefere yaz tahtaya al haftaya
haftaya çok uzun yarın ver sen a.s
ya bu rep verince puan yükseliyorda puan yükselince ne oluyor biri bana izah etsin lütfennnnnnnnnnnnn
hiçbişey olmuyo adet olmuş
eskiden bi anlamı vardı ama şimdi gereğide kalmadı bence :sinifsinif:

güle güle cnm dikkatli git
bende çıktım çıktım diyom çıkamıyom aman neyse valla anca giderim aha çıktım by byyy

gel kız bende burdayım aramız cok yakın cay içmeyede baba gelin

neslihan sen hangi dr giddiyorsun canım gılukofene başlamışsın herhalde

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

GÜLE GÜLE GİT CANIMMMMM:a015::a015::a015:AYRICA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM EŞİMLE OLAN PROBLEMİNDEKİ İLGİN İÇİN ÇOK SAOL CANIMŞenizŞenizŞenizALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…