slm cnm
valla ben kızımın saçlarını yapıyodum abimlere gidecez az sonra
]
acrinsu, belenay, cmrm, ozbek83, rufeyde serra, vildangel+ KONUŞUNNNNNN KIZLAR
güle güle cnm görüşürüz Şenizkızlar ben kaçıyorum ifftarakadar biraz kestireyim sabah heyecandan uyuyamamıştım dr gitcem diye
banada verrr delikafaduldenzemuszemuscanı sıkıldı bende verbildgime rep vercem alın size rep
önce kocanla barış tek başına bebek yapamazsın kaydirigubbakcemile3offffffffffff bebek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
eğer birgün hamiş olduğumu öğrenirsem güzel rabbim o günleri gösterirse bana herkese tek tek öpücük dağıtıcammmmmmmmmmmm
güle güle cnm görüşürüz Şeniz
banada verrr delikafadulden
önce kocanla barış tek başına bebek yapamazsın kaydirigubbakcemile3
bana öpücük değil repücük ver çok ver tamammıa.s.
güle güle cnm görüşürüz Şeniz
banada verrr delikafadulden
önce kocanla barış tek başına bebek yapamazsın kaydirigubbakcemile3
bana öpücük değil repücük ver çok ver tamammıa.s.
BugÜn Çok kÖtÜym kızlarrr....
Sahurada hİÇ bİŞİ yİyemedİm yemedİm doĞrusuu mİĞdem rahatsızdı Şİmdİde aÇlıktan mİgrenİm tuttu.....İnŞŞ eve saĞ saĞlİm gİderİmm yolum uzun kaynanamlara gİdİcemm....kalabalık olcaz halİyle servİsİ ben ve eltİm yapacaĞız....
canım geçmiş olsun dikkat et kendine gidemem diyosan eşine tlf et gelsin alsın seniBugÜn Çok kÖtÜym kızlarrr....
Sahurada hİÇ bİŞİ yİyemedİm yemedİm doĞrusuu mİĞdem rahatsızdı Şİmdİde aÇlıktan mİgrenİm tuttu.....İnŞŞ eve saĞ saĞlİm gİderİmm yolum uzun kaynanamlara gİdİcemm....kalabalık olcaz halİyle servİsİ ben ve eltİm yapacaĞız....
ha şöyle inadın kırıldımıtamam vildoşcum kocişimle bugün barışıcamm çok ısrar ettin :jeyyar::jeyyar::jeyyar:kocişim hiçte dayanamazmış bana aramış durmuş ablamı ohhhhh canıma değsin barışıcam galiba bugün gelir büyük ihtimalle birazda yüzsüzdür ben sözkonusuysam çok özledim zaten ŞenizŞenizŞeniz
tamam cadı sana öpücük vermem rep veririm o zaman ah hamile kalsam ben tüm repler senin olsaydı
haftaya çok uzun yarın ver sen a.svildancım sana veremedim bir dahaki sefere yaz tahtaya al haftaya
hiçbişey olmuyo adet olmuşya bu rep verince puan yükseliyorda puan yükselince ne oluyor biri bana izah etsin lütfennnnnnnnnnnnn
AMİN CANIMMMM.....
Ben Çıkıyorum kızlar yolum uzun İzİn aldım İftara kaynanamlara gİdİyoruz bİraz kalabalık olcazz ......İstanbullular bİlİr beŞİktaŞtan halkalıya geÇİcemmm...off oofff allahtan metrobÜs varrr...yoksa bu mİgrenle yol hİÇ Çekİlmezzzz
AMİN CANIMMMM.....
Ben Çıkıyorum kızlar yolum uzun İzİn aldım İftara kaynanamlara gİdİyoruz bİraz kalabalık olcazz ......İstanbullular bİlİr beŞİktaŞtan halkalıya geÇİcemmm...off oofff allahtan metrobÜs varrr...yoksa bu mİgrenle yol hİÇ Çekİlmezzzz
canım geçmiş olsun dikkat et kendine gidemem diyosan eşine tlf et gelsin alsın seni
ha şöyle inadın kırıldımı
haftaya çok uzun yarın ver sen a.s
hiçbişey olmuyo adet olmuş
eskiden bi anlamı vardı ama şimdi gereğide kalmadı bence :sinifsinif:
güle güle cnm dikkatli git
bende çıktım çıktım diyom çıkamıyom aman neyse valla anca giderim aha çıktımby byyy