cnm sen 2,5 yıllık evliysen ve korunmadan bu zamana kadar bebek olmadıysa seni takibe alırdı dr
sen bidaha git ben bebek istiyorum tedavi görmek istiyorum de bakalım
amiiiinnnnnn
allahım bugün cuma hemde ramazan...hemde hakca kulun hamile
onun duasını kabul et allahım geri çevirme :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3
buda duanın kabul olması için edilen dua a.s
gelde o cenneti bir gezdireyim sana :jeyyar:offff inegölmü :asigim: mobilya cenneti :asigim:
tamam canım sende beni özle emi öptüm ŞenizŞeniztamam canım görüşürüz kendine iyi bak bizi özlemeye devam et Şeniz
canım
hosgeldin nasılsın
canım google yumurtlama hesaplama yaz orda cıkar hesaplarsın o sekilde
canım geyik topiği olduğu için mesajlar birikiyo ve siteyi yavaşlatıyo
o sebepten temizlik yapıyolar böyle zaman zaman
yani herhangi bi vukuat yok
olsaydı topiği kökten temizlerlerdi
diğer örneklerde olduğu gibi
hmm ok sperm tahlili yaptırdınızmıcanım daha once esım korundu bendegıl 1 senedır korunmuyor:asigim:
:kedi: sırnaşık şeyçok hoşsun vildancımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
amin amin amin canım benim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Allahım sağlık versin doğumda da dualarım sizlerle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
gelde o cenneti bir gezdireyim sana :jeyyar:
tamam canım sende beni özle emi öptüm ŞenizŞeniz
gönderdim özeline link attım bu sefer gelir heraldeVİldoŞ ordan gİrememİŞ ya cmrc+ bana gÖnderdİĞİn gİbİ gÖndersene onada canım ya
ah neyseki kaydirigubbakcemile2
sen diğerinde demişsin ya bende ne var hepsi beni buluyor diye yahu hakkaten senin şu sapık ne oldu kaydirigubbakcemile3 :mymeka:
çekimgücün yüksek senin iyiyide kötüyüde galiba :içelim:
kızlar buraya resim ve vidyo yuklemek için ne yapmalıyım bi program indirmiştim biri anlatmıştı kısa yollarada koymuştum ordan resim koyabiliodum eşim dsildi heralde yok bana detaylı bi şekilde anlatında programı gene yükl4eyim hadi kızlar bi yardım edin
vildancım inegöle gitmene hiç gerek yok fiyatlar aynı tabi kaliteli güzel şey alcam diosan ucuzda var aama iyilerin taklidi aynı yapıolar aama kalitesiz oluo iyi mal iyi para
tel sapığımı vildan eşine söle o bıraktırır canım ay benim sapık falan olsa bizimki katil olur aşırı kıskanç bende onun kız versiyonuyum kıskanç ız bizzzzzzzzzzzzzzzzzz çünkü çok seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
neyse canlar ben gidiyorum
Vildoşum kendine iyi bak fırsat buldukça burdayım peşindeyim kaydirigubbakcemile
hepinizi öptüm kızlar opuyorumnanaktan
herkes nerde burdamısınız????
var vallaha var bak ben diyom size bende bişey var :umursamaz:
sapığım beni terketti
bide hastam vardı o beni bırakamaz :dilcikar: o beni bıraksa ben onu bırakmıycam Çok üzgünüm çoook