Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vıldancım evlılık yıldonumun kutlarım allah bır yastıkda yaslandırsın canım benım allah uzun omurler versın guzelım zemuszemus
Amin canım amiiinnn :Saruboceq:allah hayırlı sağlıklı uzun uzun ömürler versin yakışıklıya
annesine babasına hayırlı evlat olsun inşallah
allah o bebişe bide kuzen versin :Saruboceq:
beceriksiz kadın at kendini suya bide bakıyosunki yüzmüşsün :mymeka:
tamam gönderiyorum hemenVİldan ya bu topİngİmİz cmrc+topİngİmÖİze gİremİyomuŞta aderesİ onada gÖnderİrmİsİn ya
slm kızlar banada rep verin biriniz bende replerden giriom topiğede karıştı ortalık kapanan topikten biri rep vermiş bende gene kapandı sandım valla neyse naber
ben inegöldeyim canım oyüzden burda özele gittim birkaç kez bursada hiç muayene olmadım :1no2:di nur bursada hangi hastane ve doktora gidiosun canım ben özel bahar hastanesine nagihan uzun gülere gidiyorum
hayırlı cumalar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın canım hoşgeldin :1hug:
valla şükür kavuşturana Şeniz çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Allah seninde güzel gönlüne göre versin :Saruboceq:
kısaca anlatım ben kendımı vıldan canım arkadasım 2 bucuk yıldır evlıyım calısıyorum ozel bı sırkette asistan olarak ıst kalıyorum 1 senedır bebek ısdıyorum ama olmuyor doktora bı kez gıttım bır proplem yok dedı napıcamı bılmıyorum kafama cok takıyorum canım ya. senağlama
neyse canlar ben gidiyorum
Vildoşum kendine iyi bak fırsat buldukça burdayım peşindeyim kaydirigubbakcemile
hepinizi öptüm kızlar opuyorumnanaktan
vıldan canım onumuzdekı ayın 5 ve 10 dıyor verdıgın adrese baktım
evet canım ama malesefki zamanım kısıtlıydı ve geldi benimki dışarı çıkalım diyo napalım gitcez mecbur canı sıkılıyo garibimin kaydirigubbakcemile3sağol canım benim.özledik vallaha seni. karşılaşamıyorduk ya bugün karşılaştık çok şükür...
hadi kızlar geçmişi okutmayın bana topiğin niye kapandığını yazın lütfen