Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

cnm sen 2,5 yıllık evliysen ve korunmadan bu zamana kadar bebek olmadıysa seni takibe alırdı dr
sen bidaha git ben bebek istiyorum tedavi görmek istiyorum de bakalım

canım daha once esım korundu bendegıl 1 senedır korunmuyor:asigim:

amiiiinnnnnn
allahım bugün cuma hemde ramazan...hemde hakca kulun hamile
onun duasını kabul et allahım geri çevirme :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3

buda duanın kabul olması için edilen dua a.s

çok hoşsun vildancımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

amin amin amin canım benim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Allahım sağlık versin doğumda da dualarım sizlerle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

VıldoŞ ordan gırememıŞ ya cmrc+ bana gÖnderdıĞın gıbı gÖndersene onada canım ya

canım geyik topiği olduğu için mesajlar birikiyo ve siteyi yavaşlatıyo
o sebepten temizlik yapıyolar böyle zaman zaman
yani herhangi bi vukuat yok
olsaydı topiği kökten temizlerlerdi
diğer örneklerde olduğu gibi

ah neyseki kaydirigubbakcemile2

sen diğerinde demişsin ya bende ne var hepsi beni buluyor diye yahu hakkaten senin şu sapık ne oldu kaydirigubbakcemile3 :mymeka:
çekimgücün yüksek senin iyiyide kötüyüde galiba :içelim:

canım daha once esım korundu bendegıl 1 senedır korunmuyor:asigim:
hmm ok sperm tahlili yaptırdınızmı
ayy bende dr gibi oldum -tatlicadiarzu-
çok hoşsun vildancımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

amin amin amin canım benim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Allahım sağlık versin doğumda da dualarım sizlerle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:kedi: sırnaşık şey
gelde o cenneti bir gezdireyim sana :jeyyar:

tamam canım sende beni özle emi öptüm ŞenizŞeniz

inşallah kocikim söz verdi götürecek beni oraya
çok ucuzmuş
buranın yarı fiyatına alabilirmişiz ordan öyle diyiii

kızlar buraya resim ve vidyo yuklemek için ne yapmalıyım bi program indirmiştim biri anlatmıştı kısa yollarada koymuştum ordan resim koyabiliodum eşim dsildi heralde yok bana detaylı bi şekilde anlatında programı gene yükl4eyim hadi kızlar bi yardım edin

VİldoŞ ordan gİrememİŞ ya cmrc+ bana gÖnderdİĞİn gİbİ gÖndersene onada canım ya
gönderdim özeline link attım bu sefer gelir heralde
ah neyseki kaydirigubbakcemile2

sen diğerinde demişsin ya bende ne var hepsi beni buluyor diye yahu hakkaten senin şu sapık ne oldu kaydirigubbakcemile3 :mymeka:
çekimgücün yüksek senin iyiyide kötüyüde galiba :içelim:

var vallaha var bak ben diyom size bende bişey var :umursamaz:
sapığım beni terketti
bide hastam vardı o beni bırakamaz :dilcikar: o beni bıraksa ben onu bırakmıycam Çok üzgünüm çoook

vildancım inegöle gitmene hiç gerek yok fiyatlar aynı tabi kaliteli güzel şey alcam diosan ucuzda var aama iyilerin taklidi aynı yapıolar aama kalitesiz oluo iyi mal iyi para

kızlar buraya resim ve vidyo yuklemek için ne yapmalıyım bi program indirmiştim biri anlatmıştı kısa yollarada koymuştum ordan resim koyabiliodum eşim dsildi heralde yok bana detaylı bi şekilde anlatında programı gene yükl4eyim hadi kızlar bi yardım edin

valla cnm video nasıl eklenir hiçbi fikrim yok

tel sapığımı vildan eşine söle o bıraktırır canım ay benim sapık falan olsa bizimki katil olur aşırı kıskanç bende onun kız versiyonuyum kıskanç ız bizzzzzzzzzzzzzzzzzz çünkü çok seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

vildancım inegöle gitmene hiç gerek yok fiyatlar aynı tabi kaliteli güzel şey alcam diosan ucuzda var aama iyilerin taklidi aynı yapıolar aama kalitesiz oluo iyi mal iyi para

yok olurmu burda 3500-4000 tl koltuk takımları
orda o kadar olacağını hiç sanmıyom
görümcem istanbuldan almış bi genç odası kanepesi
burda 900 tl den başlıyo fiyatlar görümcem 250 tl ye almış

resim eklemeyi anlat o zaman o sitenin adını deyin yeter yaw kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bilen yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

tel sapığımı vildan eşine söle o bıraktırır canım ay benim sapık falan olsa bizimki katil olur aşırı kıskanç bende onun kız versiyonuyum kıskanç ız bizzzzzzzzzzzzzzzzzz çünkü çok seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

yok kıııızz kk sapığı kaydirigubbakcemile3
kesin erkek :1closedeyes: bana resimdeki senmisin çok güzelmişsin yazmıştı :dilcikar:

var vallaha var bak ben diyom size bende bişey var :umursamaz:
sapığım beni terketti
bide hastam vardı o beni bırakamaz :dilcikar: o beni bıraksa ben onu bırakmıycam Çok üzgünüm çoook

kim kız o kocişinmi yoksa o seni zaten bırakamaz :kedi: :dance:

X