Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

024gh.jpg

17 haftalık bebişim

ben hamile kalınca adım gibi eminim tam bi balina olcam ablama yengeme kuzene hep takılırdım ve çok yakın hamilelere onlarda bana takılıyolar inşallah 100kilo alırsın die
takıldığımda sen biraz kilo mu aldın derdim hep sinir etmek için olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

2011 ocakta doğurmak istiyorum nisandamı hamile kalmam gerek sanki istediğim an kalabilirmişim gibi huha

2011 ocakta doğurmak istiyorum nisandamı hamile kalmam gerek sanki istediğim an kalabilirmişim gibi huha

olsun bence öğle düşünmememliyiz.insana bazen herşey bitti gibi geliyor ama mucizeler de yok değil niye olmasın

neden hamilelik insanı bu kadar sempatik gösteriyo boshayallersmile

kıs özbek resimmi koydun nerdeeeeeeee

bu arada sibelim sulezehra ve zulu selam kıslar nasılsınız

benim şimdiye kadar gördüğüm en komik hamile abimin eşiydi 175 boy 45 kiloydu kadın ya futbol topu yutmuş yılan gibi bide karnı yana doğru büyüyodu sipsivri zannettikki çocuk 1mt falan doğacak 50cm bişe çıktı halasının yavrusuuu 8aylıktan fazla kalamıyo hamile ilk bebeği 7aylıkken ölü doğdu efe 7ay 2hafta yiğitcelal 8ay lıktı doğdu

bugün erken takılayım dedim ama kimsecikler yok sanırım en verimli saat 22:00 civarı.

benim popo dümdüz benimkide öle olurmukuu bilmiyorumkismile

X