Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi olmaana sevindim bende iyiyimsaol canım
oh gezin keyifte sizin
k.i.bak dikkatlice git gel şekerim:asigim:
oyoyy pastalara bak ama ben rejimdeyim istemiom pasta siz yiyin canlarım siz yerken ben doyarım olumunekankayizsmile
al sana yaşpasta
canım bizim gaz sorunumuz 3 aydan sonra baya azaldı .inşallah sizinde gazlı günleriniz biter ...çok zor wallaslm canlarım.sinemcim uyu gitsin asıl doğunca uyutmucak sıpa seni kızlar uykunuzun kıymetini bilin.çok uykusuz kalacaksınızzzzz.....
canım benim kapsama alanı dışındasın ne oldu anlamadım ki bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilegünaydın kızlar günaydın sinemis a.s.
şöyle bi bakıp kaçacam kocik evde işe gidemedi izin yazdırdı
öğleden sonrada kaynanamla gezmeye gidecem bugün yokum yani beni özleyin olurmu
hoşgeldin aramıza canımMerhaba
Bu sitede çok fazla görüştüğüm kişi yok.Ama gördüğüm kadarıyla çoğunuz uzun zamandır arkadaşsınız.Bu çok güzel.Sanırım çoğunuz ya yeni anneliği tatmışsınız yada anne olma arzusuyla dolusunuz.Bende sizlerden biriyim. Umarım dostluklarınız daim olur ve hepiniz dilediğinizi yaşarsınız.Sevgiyle kalın
slm arkadaşlar evime geldim bugün annemide getirdim.oğlum annemle uyuyoken bi bakınayım dedim.özledim sizleri.ara ara bakabildiğim kadar bakıcam sayfaya..yeni hamişler varmı bilmiyorum geçmişe bakamıyorum.varsa tebrik ediyorum..oğlum hepinizi kocaman öpüyo....