- 26 Şubat 2009
- 4.026
- 3
- Konu Sahibi mercanayse
- #28.001
bizde iyiyiz teyzoş
aman aman allah iyilik versin canım benim benimde çarşamba kontrolüm var hayırlıısıyla bakalım artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde iyiyiz teyzoş
akıllı kadının hali bi başka oluyo canım :jeyyar: :jeyyar:
merhaba canım nasılsın opuyorumnanaktanmerhaba divinity bayanssulusmile
ayyyyyyyy negüzel patalar kısssssssss
slm herkese kızlar hayırlı haftalar nasılsınız
slm herkese kızlar hayırlı haftalar nasılsınız
merhaba canım nasılsın opuyorumnanaktan
delikafadulden hamile arkidişler canınız çekmez dimi
ben hamile değilim benim bile canım çekti neyse sanki topiğe biz resim koymasak tv de çarşıda şurda burda görmüyorda değilsiniz demiii kafamçokkarıştı
ooooo eleyna hoşgeldin cicim nasılsın
hoşgeldin eleyna nasılsın canım umarım iyisindirslm herkese kızlar hayırlı haftalar nasılsınız
merhaba canım nasılsın opuyorumnanaktan
iyyim çok şükür canım saol sende iyisindir işallah
delikafadulden hamile arkidişler canınız çekmez dimi
ben hamile değilim benim bile canım çekti neyse sanki topiğe biz resim koymasak tv de çarşıda şurda burda görmüyorda değilsiniz demiii kafamçokkarıştı
hosbulduk canım tesekurler ıyım canım sen nasılsın
eleyna hoşgeldin canım nasılsın opuyorumnanaktan
hoşgeldin eleyna nasılsın canım umarım iyisindir
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
oyoyy pastalara bak ama ben rejimdeyim istemiom pasta siz yiyin canlarım siz yerken ben doyarım olumunekankayizsmile
olumunekankayizsmile
iyi olmaana sevindim bende iyiyimsaol canımsagol canım bıraz daha ıyım sen nasılsın neler yapıyorsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oh gezin keyifte sizinbende kaçtım kızlar kaynanamla gezecem bugün anca hazırlanırım
hepinizi öptüm a.s.a.s.
neyse kıslar ben anneme gidicem hazırlanayım hepinizi öpüyorummmmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan