Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

cANLARRR BEN BUGÜNDE OFıSTEYıMM VE ÇOK ıŞıM VARRRR....

hepinizi öpüyorummm hoşçakalınnnn

iyiyim sinemcim sen nasılsın maaşallah göbiş çıkmış ne kadar kaldı doğuma.ben uzun zamandır gelemedim buralara.çok şey değişmiştir eminim.bende de değişti tabi.bende şuan 3aylık hamileyim çok şükür

sinemcim benden sana Allah saklasın nazarlardan cnm

oooooooo maaaaşşşallah canım benim 5 ay falan var doğumuma rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bebişini cinsiyeti bellimi ?

yok cnm belli değil daha.5 ocakta gittim doktora durumu iyiydi ama çok küçüktü teyzesi.sanırım şubat ayındaki kontrolde öğreniriz artık.senin ki belli mi cnm.bu arada Rabbim sanada bebişini hayırlısıyla kucağına almayı öpüp koklamayı kısmet etsin...

amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn canım rabbim cümlemize nasip etsin

benimkine erkek dedi doktorum ama ben göremedim oğlumun pipisini o yüzden hala inanamıyorum çarşamba doktora gidicem bakalım inşallah bu sefer bende görür anlarım ve alışverişe başlarım zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

olsun cnm doktorlar anlıyorlar bende doğrudur.annesi bence sen başla alış verişe yelekleri örmeye :hulya: bende çok merak ediyorum cinsiyetini..herkesin bir sürü tahmini var hani şu büyüklerimizin söyledikleri şeylerden..tabi ben inanmıyorum kimselere.1 ay daha sabredicez teyzesi

öle öle canım sağlıklı sıhatli hayırlı evlat nasip etsinde rabbim kızmış erkekmiş farketmez :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin cnm aminnnn.Rabbim isteyen tüm kullarına kısmet etsin bu mutluluğu :Saruboceq:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sinemcim hareket etmeye başladı değil mi..ilk ne zaman hissetin bebişinin hareketleri :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…