Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

günaydınnnn cancağazlarımmmm

sabah test yapmaya gerek kalmadı hafiften leke geldi bileee....dedi bana boşuna heveslenme bu ayda yokum işte dedi nanik yaptı birde......:
sinifsinif:

canım demek daha zamanı değilmiş işallah zamanı gelmiştir ama b iran önce hamile haberlerinizi almak istiyorum allahım geç olsun güç olmasın bunu ben hep kendime demiştim benimki geç oldu ama güç olmadı senin işallah geçte olmaz güçte

inş. canımm hayırlısı artıkkk....

çok karmakarışık bir durumdayım aslındaa....

günaydın canlar neslihancım allahım en erken zamanda senide mutlu etsin canım bu arada ev almışsın güle güle otur ne taraftan aldınız

saĞol Özbekcımmm amınnnn canımmm....

YeŞılovadan aldık canım normalde Şuanda eyÜpte oturuyorum ama orda ev almak ÜmÜmknÜ deĞıl Çok pahalıy eyÜp bızde yeŞılovadan bulduk uygun yenıı hoŞumuzada gıttı Çok kÜÇÜk ama bıze yeter dedık...bakalımmm...

güle güle otur canım bende kayınvalide tarafındanmı aldım dedim acaba bana yaklaşmışsın dicektim allahım agız tadıyla oturmayı nasip etsin

günaydınnnn cancağazlarımmmm

sabah test yapmaya gerek kalmadı hafiften leke geldi bileee....dedi bana boşuna heveslenme bu ayda yokum işte dedi nanik yaptı birde......:
sinifsinif:

canım ya hayırlısı olsun en azından adet olmuşun ben kaç aydır adet olmayı bekliyorum her adet yeni bir umutm canım üzülme takma test yapsanda çıkmazdı bu seferde daha fazla üzülüdürnmafoldumbenmafoldumben

yokk amannn yakınn olmayalımmm kı olmasın dıye Çaba gÖsterdımmm gerÇı tek vesaıt annemede tek vesaıt metrobÜsle......ınŞ. Bocalamamm

kızlarrrrr günaydınlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım bugün

ayŞecmmmmm bende adet olmuyorumkııı daha gelmedı zaten sadece azcık nasıl dıyımm kÜÇÜcÜk bır Çızgı gıbı leke geldı okadarrr....gerısı yok....

ayŞecmmmmm bende adet olmuyorumkİİİ daha gelmedİ zaten sadece azcık nasıl dİyİmm kÜÇÜcÜk bİr Çİzgİ gİbİ leke geldİ okadarrr....gerİsİ yok....

canım o bi ara bendede olmuştu ama devamı gelmedi eşimde dedi belki hamilesindir yerleşme lekesi dir dedi ama bilmiyom hayırlısı inşallah öyledir canımŞeniz

sinemiste gelmiş ama ben kaçsam olacak artık

çok şükür canımmm sen nasılsınnn

maşaalalahh göbişte çıkmışşş....yyiymm ben onuuu.....

X