- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 41
- Konu Sahibi mercanayse
- #27.841
cANLARRR BEN BUGÜNDE OFıSTEYıMM VE ÇOK ıŞıM VARRRR....
hepinizi öpüyorummm hoşçakalınnnn
hepinizi öpüyorummm hoşçakalınnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sinemcim benden sana Allah saklasın nazarlardan cnm
yok cnm belli değil daha.5 ocakta gittim doktora durumu iyiydi ama çok küçüktü teyzesi.sanırım şubat ayındaki kontrolde öğreniriz artık.senin ki belli mi cnm.bu arada Rabbim sanada bebişini hayırlısıyla kucağına almayı öpüp koklamayı kısmet etsin...
amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn canım rabbim cümlemize nasip etsin
benimkine erkek dedi doktorum ama ben göremedim oğlumun pipisini o yüzden hala inanamıyorum çarşamba doktora gidicem bakalım inşallah bu sefer bende görür anlarım ve alışverişe başlarım zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
olsun cnm doktorlar anlıyorlar bende doğrudur.annesi bence sen başla alış verişe yelekleri örmeye :hulya: bende çok merak ediyorum cinsiyetini..herkesin bir sürü tahmini var hani şu büyüklerimizin söyledikleri şeylerden..tabi ben inanmıyorum kimselere.1 ay daha sabredicez teyzesi
sinemcim hareket etmeye başladı değil mi..ilk ne zaman hissetin bebişinin hareketleri :uhm:
evet canım hareket ediyo özellikle geceleri 1 hafta falan oldu hissetmeye başyalı :)