Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

görümcen hamileymiş darısı başımıza bende bugün bi haber aldım bilmiyom aslı var yok kaynımın kızı evlenmişti altı ay önce hamile die duydum bilmiyom varmı aslı:CüvCüv:

ayy saol canım darısı başımıza inşallah hamile kalan kalana
piyango bir bize vurmadı
piyangoyu geçtim amorti bilem çıkmadı bilmiyorumkismile

bende 11 de kalkıyorum 2 gündür :kedi:
gel senle bi anlaşma yapalım bu topiğe bir inatçı keçi yeter oda ben oluyum :lepi:

ne anlaşmasıymış bu şekerim ben sana keçim diyemem alınma ama ben gece mesela bugün saat bire kadar beklerim ama gündüzleri pek giremem kızım kaynana yanındayım bennnnnneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

ayy saol canım darısı başımıza inşallah hamile kalan kalana
piyango bir bize vurmadı
piyangoyu geçtim amorti bilem çıkmadı bilmiyorumkismile

amaaaaaaaaaannnnn napım ablam benim sıpanın gelesi hiç yokk ben hamile kalamıyom sizler bare kalsanız nasıl seviniyorum bi hamile haberi alırsam sanki kendim hamile kalmış gibi:CüvCüv::CüvCüv:

galiba bu seferde o giti gelir şimdi dil_nur geldi kaçtı gördü sen hemen gördüm:1ninca:
diloş giriş yapmamışki cnm 3 te gelmiş gitmiş
sümoş yaw geçmişi boşver başka zaman okursun
birazdan kocik gelir ben mecburen çıkarım az konuşurduk
ne anlaşmasıymış bu şekerim ben sana keçim diyemem alınma ama ben gece mesela bugün saat bire kadar beklerim ama gündüzleri pek giremem kızım kaynana yanındayım bennnnnneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

kız akıllım ben seni inat ettin konuşmamak için sandım
sen inat olma yevrim iyi bişey değil ben kendimden biliyom kaydirigubbakcemile3

bilirim galiba çok inatsın peki eşinle nasıl oluyor canım ayyy utandım sorsammı aceppp

amaaaaaaaaaannnnn napım ablam benim sıpanın gelesi hiç yokk ben hamile kalamıyom sizler bare kalsanız nasıl seviniyorum bi hamile haberi alırsam sanki kendim hamile kalmış gibi:CüvCüv::CüvCüv:

niye gelesi yokmuş eli mecbur gelecek yeterki sen iste çabala cnm
ben 1 seneyi geçti bu topikteyim o hamile listesindeki kızlarda çabalıyordu olsun diye şimdi bebeklerini kucaklarına aldılar
bakarsın sen bizi sollarsın hıı :jeyyar: yaşın genç sen daha kolay anne olursun canım benim inşallah :Saruboceq:

bilirim galiba çok inatsın peki eşinle nasıl oluyor canım ayyy utandım sorsammı aceppp

öyle böyle değil deve kini ve inatı var bende
kocikle :jeyyar: o konuda bir problem yok cnm :jeyyar:
ama başka konularda istediğimi yapmak zorunda zavallıcık
11 senedir evliyik kafasında siyah saç kalmadı kaydirigubbakcemile3 çökerttim adamı kaydirigubbakcemile3

canım inşallah daha önce bi topiğiniz dahamı vardı o nerde çok merak ediyorum ama kapalı galibaolumunekankayizsmile

hoşgeldin hatceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hb duk ksılar kım hamile bugün

uf yazamıyorum ya sayfalar açılmıyo

hb duk ksılar kım hamile bugün

görümcemden başka hamile yok -tatlicadiarzu-
oda kk ya üye değil zaten

ben yavaş yavaş kaçıyım kocikim gelmek üzere kızlar hepinize iyi geceler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kıslar herkese hayırlı geceler yazamıyorum saatte bir açılıyo sayfalar görüşürüz

hatice nie yazamıyorsun ama boşver sen hamileleri napcan nasılsın nevar neyok canım

görümcemden başka hamile yok -tatlicadiarzu-
oda kk ya üye değil zaten

ben yavaş yavaş kaçıyım kocikim gelmek üzere kızlar hepinize iyi geceler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tamam canım sağol link için allaha emanet ol sumoş gitti zaten alsanaalsanasmile

haksever cnm allah gönlüne göre versin ins melegın gelır :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…