görümcen hamileymiş darısı başımıza bende bugün bi haber aldım bilmiyom aslı var yok kaynımın kızı evlenmişti altı ay önce hamile die duydum bilmiyom varmı aslı:CüvCüv:
bende 11 de kalkıyorum 2 gündür :kedi:
gel senle bi anlaşma yapalım bu topiğe bir inatçı keçi yeter oda ben oluyum :lepi:
ayy saol canım darısı başımıza inşallah hamile kalan kalana
piyango bir bize vurmadı
piyangoyu geçtim amorti bilem çıkmadı bilmiyorumkismile
diloş giriş yapmamışki cnm 3 te gelmiş gitmişgaliba bu seferde o giti gelir şimdi dil_nur geldi kaçtı gördü sen hemen gördüm:1ninca:
ne anlaşmasıymış bu şekerim ben sana keçim diyemem alınma ama ben gece mesela bugün saat bire kadar beklerim ama gündüzleri pek giremem kızım kaynana yanındayım bennnnnneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
amaaaaaaaaaannnnn napım ablam benim sıpanın gelesi hiç yokk ben hamile kalamıyom sizler bare kalsanız nasıl seviniyorum bi hamile haberi alırsam sanki kendim hamile kalmış gibi:CüvCüv::CüvCüv:
bilirim galiba çok inatsın peki eşinle nasıl oluyor canım ayyy utandım sorsammı aceppp
niye gelesi yokmuş eli mecbur gelecek yeterki sen iste çabala cnm
ben 1 seneyi geçti bu topikteyim o hamile listesindeki kızlarda çabalıyordu olsun diye şimdi bebeklerini kucaklarına aldılar
bakarsın sen bizi sollarsın hıı :jeyyar: yaşın genç sen daha kolay anne olursun canım benim inşallah :Saruboceq:
hayırlı akşamlar cmrm hoşgeldin cnmhayırlı akşamlar kıslar
canım inşallah daha önce bi topiğiniz dahamı vardı o nerde çok merak ediyorum ama kapalı galibaolumunekankayizsmile
hb duk ksılar kım hamile bugün
görümcemden başka hamile yok -tatlicadiarzu-
oda kk ya üye değil zaten
ben yavaş yavaş kaçıyım kocikim gelmek üzere kızlar hepinize iyi geceler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
slm kızlar bi uğrayım dedim merak edenler için ben dün doktora gittim 2yumurtam olmuş 18mm doktor iyi dedi mantar var dı oda kesinleşti varmış ilaç verdi ama adetle kullanıcam olmam inişalllah ta .....doktor dün bugün ve yarın şanslı günleriniz çalışın dedi ve sonra gün aşrı dedi bu sabah kasıklarım çok feci ağrıdı kasıldı böle uyuşur gb oldu bende sabah ezanından sonra meryem suresinide okuduktan sonra çalıştık allahım kabul eder inşallah hepimizin dularını çok inanıyorum eşimde bende okuyoruz meryem suresini 41 gün okunuyomuş şubatın 5ine kadar okucaz biz 41 olucak o zaman tam o günler deadet tarihim inşallah allahım kabul eder meleğimi yollar çok yıprandım senelerdir rabbim mükafatını versin beni daha fazla boynu bükük bırakmasınyoruldum artık yavrumu istiyorum allahım nolurrrrrr.......................