Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

slm kızlar bi uğrayım dedim merak edenler için ben dün doktora gittim 2yumurtam olmuş 18mm doktor iyi dedi mantar var dı oda kesinleşti varmış ilaç verdi ama adetle kullanıcam olmam inişalllah ta .....doktor dün bugün ve yarın şanslı günleriniz çalışın dedi ve sonra gün aşrı dedi bu sabah kasıklarım çok feci ağrıdı kasıldı böle uyuşur gb oldu bende sabah ezanından sonra meryem suresinide okuduktan sonra çalıştık allahım kabul eder inşallah hepimizin dularını çok inanıyorum eşimde bende okuyoruz meryem suresini 41 gün okunuyomuş şubatın 5ine kadar okucaz biz 41 olucak o zaman tam o günler deadet tarihim inşallah allahım kabul eder meleğimi yollar çok yıprandım senelerdir rabbim mükafatını versin beni daha fazla boynu bükük bırakmasınyoruldum artık yavrumu istiyorum allahım nolurrrrrr.......................

iyi geceler güzellikler
:teytey: :teytey: amanda aman nazar değmesin çok neşeliyim ben yaff

xaysex dakıldın galdın gız aşşada bön bön bakıyonmu iki satır bişeyler yazsana

yawrıım dilini kedimi yedi
bağamı küstün niye konuşmuyon bak içime dert olacak hee
yoksa topikte yalnız başına nöbet tutarken uyuyamı kaldın :üye dürten smili:

peki ayse sen konuşmazsan bende giderim o zaman iyi geceler

kızlar slm ne habersiniz bakalım ne var ne yok

gelidim geldim napım geçmişi oku oku bitiremedimmmmmmmmmm

ayse ayse duy sesimi
ayse ayse gör halimiiiii

nasılsınız divinty sumoş anlatın

gelidim geldim napım geçmişi oku oku bitiremedimmmmmmmmmm

olum yüreme indirecektin kafamçokkarıştı
bende diyom ne inat kız öldüde konuşmadı
benden daha inat birini daha görmedimde :icecream: sen tahtıma göz diktin sandım kaydirigubbakcemile3

olum yüreme indirecektin kafamçokkarıştı
bende diyom ne inat kız öldüde konuşmadı
benden daha inat birini daha görmedimde :icecream: sen tahtıma göz diktin sandım kaydirigubbakcemile3

geldim canım hiç uyunurmu bu saatte yarın cumartesi fazla uyumasamda yine uyurum 9 kadar valla biraz inatımdır fazla değil damarıma basan olmssaaklinialirimsmileaklinialirimsmile

iyiyim ben valla sınırsız neşem ve pozitif enerjimle etrafıma neşe saçmaya devam ediyom zemuszemus :teytey: delikafadulden

görümcen hamileymiş darısı başımıza bende bugün bi haber aldım bilmiyom aslı var yok kaynımın kızı evlenmişti altı ay önce hamile die duydum bilmiyom varmı aslı:CüvCüv:

geldim canım hiç uyunurmu bu saatte yarın cumartesi fazla uyumasamda yine uyurum 9 kadar valla biraz inatımdır fazla değil damarıma basan olmssaaklinialirimsmileaklinialirimsmile

bende 11 de kalkıyorum 2 gündür :kedi:
gel senle bi anlaşma yapalım bu topiğe bir inatçı keçi yeter oda ben oluyum :lepi:

sen biliyonmu mutafın o şarkısını ben çok severim ayşe

şimdide sümoşmu geçmişe gitti ne CADIARZU

galiba bu seferde o giti gelir şimdi dil_nur geldi kaçtı gördü sen hemen gördüm:1ninca:

X