Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

kızlar baş agrısı bnedede va fazla kan dolaşımından oluyor hamilelikte

ya bayanlar ben bu sene hiç kız bebek doğurana denk gelmedim neslimiz tükenmesin yap kız doğurun bol bol

canım biz 2003 senesinde tanıştık 3 agustosda evlenme teklifi aldığım gün isimlerini koymuştuk yeri bile gözümün önünde cıraganın önünde oyüzden degiştirmicez herhalde ilerde soraralrsa böyle bir zamanda koyduk deriz ebru ve emre

güzel isimler canım adıyla yaşasın inş

canım sağlıklı hayırlı evlat olsunda gerisi boş kız erkek rabbim herşeyin hayırlısını versin

evet canım önemli olan sağlık ilk oldugu için çok takmıyom ben ikinci olsa heralde birini mutlaka isterdimm

3hamilenin arasında kaldım benim muhabbet sarmaz şimdi çıkayım ben :sinifsinif:

öle öle valla benim doktorum erkek dedi ama ben ultrasona baktım bişey anlamadım pipisini göremedim ben o yüzden hala inanasım gelmiyo bakalım 20 sinde gidicem ozaman net görürüm inşallah ta alışverişe başlarım :)))

ya bayanlar ben bu sene hiç kız bebek doğurana denk gelmedim neslimiz tükenmesin yap kız doğurun bol bol

bende onu diyorumya hep erkek var bu sene kız çok nadir bende hiç duymadım daha hep erkek duyuyom nedense hatta hamile listemizde bile erkek çoğunlukta

kızlar sohbetinize doyum olmuyo ben çıkayım artık yemek yapcam hem belimde ağrıdı allaha emanet olun canlarımm hepinizi öptümm

sağolun yaf şaka yaptım duygu sömürüsü yapayım dedim aklinialirimsmileaklinialirimsmile

X