Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Meraktan cevaplayn ltfen..

tear_zone

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
29
0
arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ama burdaki hemen hemen tüm konular kısır döngü gibi çoğunluğun ok dediği bişe yok gibi ama inşallah olur :) benm sorum biraz özel, evlenince erkekler göğüs büyütmeye yardımcı olabilir mi yani biraz daha açarsak; vakum etkisi yaparak ve doğal afrodizyakla bu mümkün olabilir mi:kedi: saçmasa saçma deyin ama bende göğüslerimi büyütmek istiorum kremler çok pahalı ve minnacık kutularda zaten 3 kutu almak lazım kullananlardanda çok memnun olan yok gibi en azndan şansımızı evliliğe mi bıraksak lütfen cvplayın tşkler :KK70:

tatlım benim yöntemimiler ben 1 ayda 13 cm büyüttüm konu açtım burda bak istersen deneyen herkesde işe yaradı evlenince büyümesi doğru ancak nasıl olduğunu burdan anlatmak pek doğru değil vakum etkisi büyütür ama çok fena sarkma yapar ve ilerde süt bezini bozar

arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ama burdaki hemen hemen tüm konular kısır döngü gibi çoğunluğun ok dediği bişe yok gibi ama inşallah olur :) benm sorum biraz özel, evlenince erkekler göğüs büyütmeye yardımcı olabilir mi yani biraz daha açarsak; vakum etkisi yaparak ve doğal afrodizyakla bu mümkün olabilir mi:kedi: saçmasa saçma deyin ama bende göğüslerimi büyütmek istiorum kremler çok pahalı ve minnacık kutularda zaten 3 kutu almak lazım kullananlardanda çok memnun olan yok gibi en azndan şansımızı evliliğe mi bıraksak lütfen cvplayın tşkler :KK70:

vakum etkisi????:S

düzenli seks göğüs büyütür. şöyle ki: düzenli uyarılmayla o bölgede kan dolaşımı hızlanır. vücuda giren besinler özellikle yağlar, o dolaşımla memede toplanır. göğüslerin düzenli uyarılmasıyla bu mümkün olur yani. bu uyarılmayla olabileceği gibi masajla da olur. ayrıca hipnozla yağların o bölgede teorikte aynı mantıkla birikimi de söz konusudur. bunun için özel hipnoz cd leri falan var yani.

hatta bir beden büyük sütyen giyildiğinde göğüslerin otomatikman büyüdüğü de aynı sebepten. göğüslerin büyüme hayalini geleceğe ertelemiyorsun şimdide canlandırıyorsun yani A cup giyerken B aldın diyelim B olduğuna inanıyorsun ve vücudun sana bunu ispatlıyor. onun için de başlık var. zihninin açık olması lazım böyle şeylere hani inanırsan olur derler ya :) saçma geliyor ama var. mesela ilaçlar... normalde aslında bizim dışardan aldığımız ilaçlar insan bedeninde zaten mevcut yani istesek bunu beyin gücüyle zaten yapabiliriz. ama tabi yapamıyoruz.ilaçlara muhtacız. bu neden. insanın hayvansal özelliklerini yitirip modern dünyaya geçmesinden :) mesela bir köpek depremin haberini atıyorum on saat öncesinden verebilirken biz anca 1 saat öncesinden haberini alabileceğimiz <o da bir ihtimal> icatlar yapmakla meşgulüz. ilkel kalsaydık bir köpek kadar güçlü sezgilerimiz olamaz mıydı acaba :) ne zamanlar bişeyler elde etmeye başladık, o zaman bişeylerden vazgeçtik. niye yaptım bütün bu felsefeyi. inanabilelim diye :)

vakum etkisi falan değil olay :KK70: öyle saçma şey mi olur ya elektrikli süpürge mi bu adam :KK70: benim yazdığım gibi canım

X