• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merakli Objektif

BenPia

Queen
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2008
4.850
18
318
Almanya
bu konuda henüz cok yeniyim.kesinlikle onerilerinizi elestirilerinizi bekliyorum .. tskler a.s.

offf olamaz resimleri agir yüklüyordum.. epey almistim buraya sayfa kapandi:((( ayni sabri gösterebilicegimi sanmiyorum..simdilik birkac resim ekliyorum..

komsumuzun yilbasi icin süsledigi evi

yilin ilk kari...arka bahce

cinin seddi varsa bizim köyümüzünde atiklardan yapilan gezilesi, kosulasi tepesi var

kendimle saatler

heryerde sanat

ve lale, merakla sahnesine yansiyanlara terk etti sahneyi

dokunamadigim icin güzel cekemedim..2500 farkli kenar süsüne sahip elyazmasi Kuran..

tskleryerimseniben harika degiller biliyorum kaydirigubbakcemile3 bikac yila kadar o kadar cok seyahat ederdikki ama o zamanlar malesef böyle merakim yoktu.. oyuzden simdilik etrafimdaki malzemelerle yetiniyorum..

saniyorum size yakinim ben nrw re..deyim
sizin centro resimlerinizi ve dortmund yilbasi pazarinizi görmüstüm :)

dsc00211kl.jpg

eskiden alex yazan ye4rde Hard Rock Cafe vardi.. cok afillliydi..

Son düzenleme:
hay allah arkadaslar sorry imageshackta degisiklikler var hangi bölümü kopyaliycagimi bilemedim sorry.. o yuzden editliyiorum

ya arkadaslar .. forum byoyutunda resmin buraya direk gelmesi icin hangi yeri kopyaliyoruz? asagida ilk ekledigim gibi ekliyemiyorum resim :sinifsinif:

eger seviosan ve hevesliysen aşama katetmek istiyosan manuel ayar girebilcen bi makina al ve her zaman manuel ayarda cek otomatikde cekersen biyere varamasın istedign sonuclarda elde edemessin
su nu unutmaki 1. ışık 2. objektif 3. çeken kişi 4. makina (bady ) herzaman bu sekildedir onun için ışıgı kendi kurallarınıza göre hareket ettirmeniz gerek irr

keske daha cok dikkat edip begendigim o iki cicegide ayni kadraja alsaydim cektikten sonra fark ettim ve iki resmide oyuzden koydum

kafesin ardinda asalet

Back