- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.242
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Böcek fobin var.
Psikologa gidebilirsin.
Ben görünce degil de. Üzerime böcek vs degdimi hemen dus almam gerekiyor yoksa bütün gün kasiniyorum
Günde 3-4 kere dus aldigimi bilirim böcek kondu diye üstümeUfff çok kötü ya valla kasıntı bastı
yokmu bı çare ya. suan oturdugum evde. Hertaraf yeşillik örümcek görüyorum sürekli yavru kurbaga bıle gördüm ..Benimde tüm vücudum kaşınır
illa ki duş almam ve kafamdan atmam gerekir o düşünceyi.
ben bazı böcek türlerinden ve en çok ta fare den tiksiniyorum.
benim ki korku değil de tiksinmekten oluyor
AynenŞimdi konunuzu okuyunca ben de kaşınmaya başladım.Düşünmek bile yetiyor
Seninki daha ileriymiş :) ozman. Böcek kondu DİE 4.5 kere dus almak falanGünde 3-4 kere dus aldigimi bilirim böcek kondu diye üstüme
Bocekten cok korkarim ama kasinmam.
Ben de doktorumun tavsiyesiyle yaptırmıştım. Doktorunuz ne derse onu uygulayın lütfen. Ben asla yaptırmamcılara da güvenmeyin bu ara herkes doktor oldu tv’ler yüzünden çünkü.
Taşınır merak etme :) sanirim mune ortalikta yok suan .Mune bu saçma konu taşınmıyor. Ama benım her konum taşınıyor bravo
Ayy fare den bnde cok tiksiniyorumm bir ara yere egilip bakıyordum koynumdan atladı kactı cıglık cıglıga delirdim resmen öldüm öldüm dirildim bir arada temuzlikde dolabı cekmistim silerken uzerine bastımm cok fenaaBenimde tüm vücudum kaşınır
illa ki duş almam ve kafamdan atmam gerekir o düşünceyi.
ben bazı böcek türlerinden ve en çok ta fare den tiksiniyorum.
benim ki korku değil de tiksinmekten oluyor
yokmu bı çare ya. suan oturdugum evde. Hertaraf yeşillik örümcek görüyorum sürekli yavru kurbaga bıle gördüm ..
Tasınamam evimiz aynı zamanda ısyerımız :)en temizi taşınmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?