Merak

Ayy fare den bnde cok tiksiniyorumm bir ara yere egilip bakıyordum koynumdan atladı kactı cıglık cıglıga delirdim resmen öldüm öldüm dirildim bir arada temuzlikde dolabı cekmistim silerken uzerine bastımm cok fenaa :kusmuk:
Suan hayal ettimde yüzüm sıcakladı valla :)) bı ömür unutamazsın artık

Mune Mune bu saçma konu taşınmıyor. Ama benım her konum taşınıyor bravo

Bir derdim var bölümüne uygun olmadığını düşündüğünüz konuları şikayet et butonuna basarak bildiriyorsunuz, taşınması gerekiyorsa taşınıyor, bu konu daha yeni açılmış ve kimse bildirmemiş demek ki.

Ayrıca kimsenin konusunu saçma diye nitelendirmeyin.

Karpuzcum genel olarak tüm böceklerde kaşınmam ama hani şu tüylü tırtıllar var ya, onlarda mahvoluyordum eskiden, sert tüylü meyve ve sebzelerde de daha görür görmez kaşıntı tutuyordu fakat zamanla azaldı, artık eskisi gibi değil, nasıl geçti bilmiyorum, özel birşey yapmadım.

Karpuzcum genel olarak tüm böceklerde kaşınmam ama hani şu tüylü tırtıllar var ya, onlarda mahvoluyordum eskiden, sert tüylü meyve ve sebzelerde de daha görür görmez kaşıntı tutuyordu fakat zamanla azaldı, artık eskisi gibi değil, nasıl geçti bilmiyorum, özel birşey yapmadım.
Insallqh bnmki gecer :)

Bende üniversitedeyken kasiyerlik yapıyordum part time fobim var malesef sen örümcek gir tişörtün içine ben çığlık çığlığa tişörtü yarıya kadar siyir Allahtan altimda siyah atlet vardı abla vardıda aldı üstümden o zamanlar çok kötüydüm gördüğüm anda deliriyordum şimdi o kadar şiddetli değil Allahtan birde dalga geçiyorlar köpek kedi kuş hiç birseyden korkmam ama ay şundan mi korkuyorsun diyorlar deli oluyorum fobi yahu fobi :sinirli:

Back
X