Merak ettim

uyygaar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
1.158
28
66
Ağrı
Kızlar bu sınava giderken bişi götürmeyecegiz ya onlar bize gerekenleri veriyolar mı anlamadım ki nasıl kalem silgi kalem traş su felan veriyolarsa nasıl bunlar ben kursun kalemle hayatta işlem yapamam bana biri söyler mi acaba çok merak ettim de...

ya bizden önce girenler bilgi verse biraz olmaz mı? yoksa bunlar konusulması hakkında da söz mu verdirdiler :)

Şaka gibi herşey. Eskiden sınav salonuna telefonla alıyorlardı. Sınav görevlisi telefonu emanet bile almıyordu. Herkesin yanındaydı telefonlar. Şİmdi salona su bile almıyorlar. Kurşunkalemi en son ilköğretim 4. sınıfta kullandım ben. Çanta getirmek yok, su yok, peçete yok.
Yolda burnum aksa elimle mi sileyim. Cüzdanla evden çıkmak zorundayım Sınav yerine illa bir akraba mı getireyim.
Ösym yetkililerinin çıkıp da " Biz size şaka yaptık." demesini bekliyorum...

yaniiii bende anlamadım kii eğitim sınavına girenler neler yaşadı hiç yazan yok sınava kimse girmedi mi kkdan hayret yaahuu

yaniiii bende anlamadım kii eğitim sınavına girenler neler yaşadı hiç yazan yok sınava kimse girmedi mi kkdan hayret yaahuu

canım 2 kurşun kalem veriyorlar 3 olips naneli şeker ,uyduruk bi silgi,bir açacak..ben de hiç kurşunla işlem yapamam dumadna açmak gerekiyor ucunu aşırı zaman kaybediyorsun sinir bozucuydu yani..bi de küçük su veriyorlar..bizim eğitim sınavında zaman yoktu zamanla yarıştık resmen ne su ne şekere kimse dokunamadı kalem açmak zaman aldı ikide bir..silgi zaten silemedi izler kaldı ..iyi bir şey yapmadılar anlayacagın...içeri de bir şey almıyorlar takı takma..tokan metal olmasın..çantan d aolmasın..sadece sen ve giysilerin hatta balenli sütyen bile giyme

cevizlikekcim aaa ayıp ettin bide şu en kalitesizinden 1 adet yemek peçetesi vardıya burnumu silmeye kıyamadım :)..su ve şekerde maşallah kaliteydi ama en gerkli şeyler (kalem,silgi,açacak) berbattı.kalemi sürekli açtım bitmeye yaklaştı.silgi desen zaten silmedi iyiki matemetik falan çözmedik yani..daha ne söylenebilirki ayakkabıları bile çıkardık bakmaları için!!!

Son düzenleme:

Ayakkabı mı? Bu ciddi mi? Ne aradılar acaba
Ben de KPDS ye gireceğim o yüzden soruyorum her türlü psikolojik baskıya hazır olmak için

ya siz ne diyorsunuz biz yandık o zaman ben matematikte ne yapcam ikide bir kalem ac sil anaammm o ney laaa birde balenli sütyen demişsin benim düz sütyenim yok ki birde gidip sütyen mi alacam baslıcam şimdi bir kaç pislik yüzünden cektiğimiz eziyete bak ya gerçi ben agrıda gircem acaba bu kadar teferruat olur mu ya? gbkrnc cim sende ardahanda girmişsin offf bu bizi daha strese sokar gerer bu ne???

canım ogün kar yağmıştı mecburen bot giydi insanlar çıkardık baktılar yani..ama küpe takanlar falan vardı pek bişey demediler anlamadım bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..

Ayakkabı mı? Bu ciddi mi? Ne aradılar acaba
Ben de KPDS ye gireceğim o yüzden soruyorum her türlü psikolojik baskıya hazır olmak için

valla bilmiyorum canım aradılar işte sözde. kapalı kızların iğnelerine bile baktılar..aman baskı falan hissetme glüp geçtim ben valla.onların sorumsuzluğu yüzünden tekrar sınav sitresi yaşadım bi daha yaşamaya niyetim olmadığı için pek takmadım..

Son düzenleme:

Allah bir daha yaşatmasın o stresi
Ben eğitimci olmadığım halde bizim sınav iptal olur diye çok korkmuştum.
Geçmiş olsun.
Senin sınav nasıldı? Arkadaşım kolaydı demişti.

Allah bir daha yaşatmasın o stresi
Ben eğitimci olmadığım halde bizim sınav iptal olur diye çok korkmuştum.
Geçmiş olsun.
Senin sınav nasıldı? Arkadaşım kolaydı demişti.

inşallah canım kimseye yaşatmasın..valla banada kolay geldi iptal olana göre 14 net yükselttim çok şükür.bakalım bu hafta içinde belli olacak ne yapdık ne yapmadık görcez:95:

Merak etmeyin kızlar, bizimkiler geri toplandı demek ki sobaya atıp yakmayacaklarına göre kısmet size :))
Kalemler berbattı, kalemtraşın haline bakıp ağlamamak zordu, hele bendeki silgi elime alınca hamur gibi dağılıverdi.Bir de her yere "aman iyi silin, bazen optik okuyor iyi silmeyince" falan yazmışlar ama silgi silme işlemini yapsa gam yemeyeceğim, öyle böyle değildi.
Verilen 3 şahene şeker olips'ten naneli şeker.Yedikçe böğrünüz yanıyor, onun "hırrrşş, hıurrrşş" açma sesi cabası, bir de yeme gafletine düşerseniz düdük kadar su, susuzluk falan gidermiyor, aman idareli kullanın.
Sınav bitimi elimde meşhur silgim, kalemim ve kalemtraş görünümlü aletle çıkarken durduruldum."Onları geri toplayacağız" dediler.Şok oldum."Ben bunları satıp, çeyrek altın alacaktım" diyecektim, uğraşmadım.
Kılık kıyafete de dikkat etmek lazım.Ben altıma rahat bir bol pantolon, üstüme de boğazı geniş bir kazak giymiştim.Sınıf soğuk olduğundan yakasını bazen burnuma kadar çekip soruları okudum.Bir ara odak merkezi ben oldum.Sonradan anladım, kazağın bol yakasından "aloo , aloo 32. sorunun cevabı ne?" falan diye mikrafon falan takıp bir şeyler soruyor izlenimi yaratmışım :))Böyle sihirbaz kıyafet kolları ya da yakası olan şeyler giymeyin :))
Verdikleri bir adet sofralara konulan tek katlı yemek peçetesine de güvenmeyin.Değil burnunuzu, hiçbiryerinizi ona silemezsiniz.Ben griptim, bir paket selpağı yanımda götürdüm sınıfa, ses eden olmadı.Napiim? Sıraya silecek halim yoktu ya :))
Umarım sınavınız istediğiniz gibi geçer, şimdiden Allah kurtarsın.

ya sen süpersin ya gülmekten karnım agrıdı sen ne diyorsun biz sizden kalmaları mı kullanacaz sonra ee bizden sonrada kime kısmetse yavv bu nasıl iştir anlamadım şimdi daha merak ettim valllaha neyse hazırlıklı olalımda inş grip olmam ama su içerim şlekerde yemem ama şu silgi meselesi canımı sıktı bari matematikde az hata yapayımda çok silmiyim karışmasınlar birbirlerine birde ordan hata yaparım kafayı yerim
canım bu güzel yorumun için saol çok hoşuma gitti işnan tüm stresimi aldın öpyorum

Aman Allah'ım bu ne yaaa...Komik gerçekten...Trajikomik...
Olur ya slginin üstüne çarpım tablosunu yazarız.
Başörtümüzün iğnesine sayfalarca kopya sıkıştırır,rekorlar kitabına gireriz..
Sınav stresi,zaman sıkıntısı yetmiyordu bir de kalem açmakla,silgi bitti derdiyle uğraşıcaz.

nasıl yaaaa
ben 0,5 uçlu kalem kullanırım 11 senedir. ve daha kalın uçluyla yazamam. bu da 2 dk bir kalemin ucunu açıcam demek olur.
bi de ben bütün soruların altını çizerim satır satır. soruyu çözdükten sonra da silerim. :)
bana ne kalem yeter ne silgi (
bittim ben bittim......

Aynen katılıyorum.
25 yaşındaki insanlara " kurşunkalem kullanacaksın" diyorlar

konuyu okuyunca sinirden gülmeye başladım. sınav günü aşırı derecede hastaydım (grip-öksürürk) yanımda selpakla gittim fakat kapıda bırakmak zorunda kaldım. tamam dedim verdikleri peçeteyi görünce tuvalete gidip tuvalet kağıdını getireyim dedim o da kocaman ruloymuş kopardım bi sürü görevli elimden alıp çöpe attı. ve düşünün sınıf güneş görüyor ve ben pencerenin önündeyim. sınavı bırakayım diyorum görevli çıkaramam diyor. zar zor 110 dakikayı tamamladım ve hemen kendimi lavaboya attım. bizde kalemleri bize verdiler, ben çeyizime saklamayı düşünüyorum. hatırası var yani.

kapıdan girişlerde ayrı bir olaydı bizde. adam arabasıyla gelmiş "anahtarla içeri alamam" diyor polis. yazık soruyor çocuk "napcam bunu" diye. polisten gelen cevap "arabana koy"

kızların kolyelerini,küpelerini, yüzüklerini, tel tokalarını !!!! bile çıkarttılar. bu arada aynı polis abimiz anons ediyor "üzerinizde kolye,küpe,yüzük, bronş!!! varsa çıkarın" ben tam içimden geçirirken diğer polis verdi cevabını "bronşları kalsın istersen, çıkarması uzun sürer, biz broşları alalım :))) "

kısacası üzerinizde rahat kıyafetlerle, sadece kimlik ve sınav belgenizle gidin. he birde kullanmak zorunda olduğunuz ilacınız varsa raporunu yanınıza almayı unutmayın. astım hastası birinin ilacını raporu yok diye içeri almadılar.

şimdiden başarılar kızlar.

Son düzenleme:

öncelikle saol canım bende sınav yaklaştıkça iyice stres olyorum benim için çok önemli bu sınav
Bende hasta olmamak için elimden geleni yapyorum üzerimdede hiçbirsey götürmeyecegim ki bei sinir etmesinler die yoksa acayip kafayı bozarım yalnız işte bir kursun kalem birde saat benim için çok önemli kendi saatima bakıp yaparım genelde ama bilemiyorum işte allah bir kolaylık verrir inş sizlerde dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…