Merak ettim.....

anelia

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
644
74
323
bu sene tercih formunda aöf halkla ilişkiler bölümü yok ?? h.ilişkiler tercih edicektim ama defalarca inceledim kılavuzu yok yok yok

var var var :))

tablo 3A'ya bakacaksın.

1056233 Halkla ilişkiler ve Tanıtım (Açıköğretim)

sayfa 33'te

Tercih edebilirsin tabi ama puanın 140'ın üzerinde olması gerekiyor.aöf 4 yıllık bölümleri de yazabiliyorsun sanırım.ygs puanın 140 ve üzeri olması şart yanii

Tercih edebilirsin tabi ama puanın 140'ın üzerinde olması gerekiyor.aöf 4 yıllık bölümleri de yazabiliyorsun sanırım.ygs puanın 140 ve üzeri olması şart yanii

3A daki aöf bölümlerinini hepsi 2 yıllık sanırım öylemi???

bu seneki yeni sistem kafamdaki herşeyi karman çorman etti ya eyvahedigeldismile

3A daki aöf bölümlerinini hepsi 2 yıllık sanırım öylemi???

3A ve 3B 2 yıllık bölümleri içeriyor.işte tablo 4 flan onlar 4 yıllık.meselapuanın 140 ve üzerindeyse tablo 3Adaki 2 yıllık aöf bölümlerinden ve tablo 4teki Anadolu Üniv.AÖF 4 yıllık bölümlerden de yazabiliyorsunuz sanırım.

evet sistem çok değişti.ben de fazla bir şey anlamıyorum ama olduğu kadar yardımcı olmaya çalıştım artık gerisi size kalmış:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…