takkedustukelgorundu
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 14 Mart 2017
- 356
- 189
- 32
-
- Konu Sahibi takkedustukelgorundu
Memleketle ne alaka kız ... Tamam silah belde olur da tam olarak ne için sordun
Rizeli olunca da isler degşmiyor Karadenizliyim anne tarafından ... Vermeme sebepleri çok saçma ne olacak ki sonuçta ruhsatlı. Neyinden korktular ? Ayrıca kaç zamandır berabersiniz ?ya svgilim oflu ailem vermiyor işte herkes ofluları böyle soyluyor diyede onun için sordum vermeme sebeplerinden biride buymuş
Rizeli olunca da isler degşmiyor Karadenizliyim anne tarafından ... Vermeme sebepleri çok saçma ne olacak ki sonuçta ruhsatlı. Neyinden korktular ? Ayrıca kaç zamandır berabersiniz ?
Rizeli olunca da isler degşmiyor Karadenizliyim anne tarafından ... Vermeme sebepleri çok saçma ne olacak ki sonuçta ruhsatlı. Neyinden korktular ? Ayrıca kaç zamandır berabersiniz ?
Ailenin bi bildigi vardir bosver.Sen sevgilini tanimiyor musun ailecek silahla dolasip dolasmadiklarini biliyorsundur
Yok canım daha neleröldürmeyeceğiz azıcık topuklarına sıkacağız der gibi olmuş bu
Tanismaya gelmisler iste ailen anlamistir senin goremediklerini gormuslerdir gercekten oyle oluyor sen onlari dinle.Bu sadece silah olayi degildirdolasmıolar ıste aılem dısardan duydugu kadarıyla olmaz dıo
çok uzun zamandır beraber ddegılız ama tanımaya geldiler ve aşlem onları gorunce bıde etraftan duyunca vazgedctıler evlerıne dahı gıtmedden benı dovdular ayrılcaksın dıye falan fılan gecmıs konumda var zaten ama ben bunların aılesınde hıc sılah muhabbetı duymadım bugune kadar
silah izmirlide de olabilir, ofluda da, mersin de de eskişehirde de diger tüm şehirlerdede.dolasmıolar ıste aılem dısardan duydugu kadarıyla olmaz dıo
önyargılı bir aile. ve senin yaşında küçüktür muhtemelen.dolasmıolar ıste aılem dısardan duydugu kadarıyla olmaz dıo