- 23 Ağustos 2020
- 4.357
- 7.980
- 108
- 34
- Konu Sahibi Deltavealfa
Kızlar selam
yorumları almak istedim çünkü ben olayı objektif değerlendiremiyorum.
bir arkadaşımın başına geldi bu olay bana anlattığında yorumlarımda kararsız kaldım. Aşağıdaki bu olay yüzünden damat bey gelin ailesine hala kinli ama bana gelin ailesi haklı gibi geliyor lakin emin olamadım sizden objektif yorum istiyorum.
tutarlar örnek ama olay kurgusu böyle :
1- evlendiler
2- örneğin ,erkek tarafı 2 bin TL taktı kız tarafı 6 bin TL taktı
3- takılan 2 bin TL yi damadın erkek kardeşi borç istedi ve damat verdi
4- bunu da duyan gelin annesi ve gelin kız kardeşi dedi ki geline bize de 2 bin tl bırak senin düğün için masraflar var kredi kartını ödeyelim demişler gelin hnm tamam demiş verdi ama böyle söylene söylene
5-damat sinirlendi bu duruma ama kendisi borç verdi o borç ödendi mi şüpheli geline sorulunca hep kaçamak cevap veriyor bana bile düzgünce cevap vermedi açıkcası
ben de ödemedi herhalde erkek kardeşi diyorum haliyle
Özetle durum bu
6- gelin ilk çocuk olduğu için ailenin tüm birikimi ona takıldı ,bak kardeşine bu kadar takılmadı diyorum ama bunları çok değerlendiremiyor
ailem neden altın istedi modunda o da ,kocanın etkisinde çok kalıyor
sizce damat haklı mı kızmakta gelin ailesi haklı mı istemekte ?
yorumları almak istedim çünkü ben olayı objektif değerlendiremiyorum.
bir arkadaşımın başına geldi bu olay bana anlattığında yorumlarımda kararsız kaldım. Aşağıdaki bu olay yüzünden damat bey gelin ailesine hala kinli ama bana gelin ailesi haklı gibi geliyor lakin emin olamadım sizden objektif yorum istiyorum.
tutarlar örnek ama olay kurgusu böyle :
1- evlendiler
2- örneğin ,erkek tarafı 2 bin TL taktı kız tarafı 6 bin TL taktı
3- takılan 2 bin TL yi damadın erkek kardeşi borç istedi ve damat verdi
4- bunu da duyan gelin annesi ve gelin kız kardeşi dedi ki geline bize de 2 bin tl bırak senin düğün için masraflar var kredi kartını ödeyelim demişler gelin hnm tamam demiş verdi ama böyle söylene söylene
5-damat sinirlendi bu duruma ama kendisi borç verdi o borç ödendi mi şüpheli geline sorulunca hep kaçamak cevap veriyor bana bile düzgünce cevap vermedi açıkcası
ben de ödemedi herhalde erkek kardeşi diyorum haliyle
Özetle durum bu
6- gelin ilk çocuk olduğu için ailenin tüm birikimi ona takıldı ,bak kardeşine bu kadar takılmadı diyorum ama bunları çok değerlendiremiyor
ailem neden altın istedi modunda o da ,kocanın etkisinde çok kalıyor
sizce damat haklı mı kızmakta gelin ailesi haklı mı istemekte ?