• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merak ettiğim bir şey

NuNutellaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
58
31
3
25
Bişi soracağım kızlık zarı patladığı zaman çok acı oluyor mu ? Bunu çok merak ediyorum sizlerde basıl oldu ?

Hayır canım cok acı olmuyo ama acı eşiğine bağlı
Ya benim şuan bile mesela dar pantolon giydiğimde acıyor o zamanı düşünemiyorum 🤭🤭🤭🤭
Önce paaatttt diye bir ses geliyor Sen patladığını anlayınca birden acısı geçiyor..ama o ses önemli mutlaka..sese kulak verin
gerçekten mi ses mi geliyor 😱😱
On sevisme önemli. Partneriniz ne kadar hazirlarsa o kadar bir şey hissetmezsiniz
Teşekkür ederim

Balon mu bu öyle patlasin ve ses gelsin?Tabiki gerçek değil,sizin başlıği görünce öyle yazdım.
O zar dediğin şey incecik soğan zarı şeklinde birşey sadece ve patlamıyor,partnerin nazik davranırsa acımıyor bile..lütfen vücudunuzu tanıyın ve bu konularda eğitici kitaplar filan okuyun kaçıncı yüzyıldayız hala zar patlarsa acirmi diye sormak sakız cigrenersek oruç bozurlurmu diye sormakla aynı şey :işsiz:

Ben mastürbasyon yoluyla bu durumu hallettiğim için birebir cinsel ilişkiyle uyuşur mu bilemiyorum.

Ama anlık, ufacık bir acı olmuştu. Kaldı ki canı tatlı bir insanım hani..

O patlayan kulak zarı anam.
Gerçi bir dk o da patlamıyor yırtılıyordu dimi?
Yoksa çatlıyor muydu?

Ulan benim de devreleri yaktın iyi mi :D

Şlaps diye patladıydı. Kaynanamın getirdiği leğene oturduydum sonra işte kanama durana kadar.

Back