Merak ediyoruz yardım eder misiniz?

ebrutolga

FByiÇekemynAntenBağlatsın
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
19
Puanlar
66
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar;
Az önce bir arkadaşım aradı ve bana bir kaç soru sordu tabi ben bilemediğim için birde size danışayım dedim. O da ben de meraktayız.
Arkadaşım hamile olup olmadığını merak ediyor. Belirtileri; belde ağrı, sadece bir kez yarım parmak boyutunu biraz geçerek açık kahverengi (rengini tam anlayamamış normal kahverengi gibide olabilir ama koyu değil diyor)akıntı ve adetine yaklaşık 10-11 gün var. Elimizdeki bütün bulgular bunlar. Son 2 gündür yorulmuş acaba ondan olabilirmi belinin ağrısı? Yardım ederseniz çok seviniriz.

Şimdi tekrar konuştum bir önceki adeti normalden 3 gün az sürmüş kızlar...

Kızlar yardım etmeyecek misiniz o kadar bakan olmuş neden cevap verilmedi ki? :26:

canım arkadaşının adetine 10 11 gün var demişsin o yüzden hamile olup olmadığını söylemek için çok erken daha.testte yapsa şuan çıkmaz büyük ihtimalle varsa bile.en güzeli eğer olduğundan şüpheleniyorsa bu ara kendini fazla yormasın ve eğer adetini 1-2 gün kala hala bu belirtiler devam ediyorsa test yapsın canım.umarım yardım edebilnişimdir

Teşekkür ederim canım cevap verdiğin için :16:

Bu kahverengi akıntı durumu ne sıklıkla olursa şüphelenmeli acaba? Çünkü onun sadece sabah bir kere olmuş. Yani normal akıntı gibi devamlı gelmesi mi lazım yok sa bir kere gelen yukarıda anlattığım durumlarda da şühlenmelimi?

Back