Tuvalet Eğitimi meraba arkadaşları bir konuda yardım isteyecektim

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

gzlask_ceza1992

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
4
1
1
28
hanımlar merhaba 3 aylık evliyim benim çok büyük bir problemim var çocukluğumdan beri altıma sıçıyorum evlendikten sonra geçer diye düşündüm ama geçmedi kocam artık benimle uyumak istemiyor çünkü onun da üstüne bulaşmış oluyor hanımlar bu durumda ne yapmam lazım gözünüzü seviyim yardımcı olun

canım durumuna çok üzüldüm gerçekten çok zor duruyor...psikolojik bir rahatsızlık mı yaşlı bezi takmayı denedin mi? Allah yardım etsin

Canım öncelikle geçmiş olsun umarım bu rahatsızlığın geçer eminim çok zordur..
Bir travma mı yaşadın yada bir rahatsızlığın mı var. Bir doktora gitmeni öneririm ayrıca birde terapiste gitsen iyi olur rabbim yardımcın olsun

Canım öncelikle geçmiş olsun umarım bu rahatsızlığın geçer eminim çok zordur..
Bir travma mı yaşadın yada bir rahatsızlığın mı var. Bir doktora gitmeni öneririm ayrıca birde terapiste gitsen iyi olur rabbim yardımcın olsun
psikolojik bir travmam var çocukluğumda otobüs yolculuğunda altıma kaçırmamam için teyzem parmağını sokmuştu o günden beri gerçekten kendime engel olamıyorum :(

canım neden öyle dedin ya arkadaşımız çok zor durumda
hanımlar merhaba 3 aylık evliyim benim çok büyük bir problemim var çocukluğumdan beri altıma sıçıyorum evlendikten sonra geçer diye düşündüm ama geçmedi kocam artık benimle uyumak istemiyor çünkü onun da üstüne bulaşmış oluyor hanımlar bu durumda ne yapmam lazım gözünüzü seviyim yardımcı olun

bence normal değil

Ne kadar saçma bişey ya altına kaçırma diye böyle bir yöntem mi varmış ?

Back