Bende motiva var ama markası farketmez hepsi için 26 gün çok çok kısa bir süre en az 3 ay beklemelisiniz.Merhabalar ben 26 gün önce mentor 325 cc kas altı protez taktırdım. Ödemlerim gitti silikonlarım biraz yumusamaya başladı ama yapay yuvarlak görüntü bir türlü gitmiyor. Okuduğum kadarıyla diğer markalar kadar yumuşak olmuyormuş ama acaba bu yapay görüntü gidip daha doğal olacak mı onu merak ediyorum. Internette görseller gördüm ama 1 aylık görseller. Eğer bu şekilde kalicaksa cidden çok pişman olurum çünkü hiç hayal ettiğim gibi değil
Meme altını elleyince benimde sıvı varmıs gibi bir his geliyor. Benim doktorum masaj önermedi yapma dediBenimde yaptıralı 3 haftayı geçti daha yumuşak ilk günlere göre ama normal meme gibi değil . Ayrık duruyor . İki memem aynı değil biri daha ödemli ve aşağıda öbürü yıkarsa daha az ödem var . Dr masaj ve korseyi devam dedi. Birde ödemli olan meme altında elime farklı bir doku geldi. Sanki içi sıvı dolu zar var bunu yaşayan var mı? Bayram sonrası bakacak Dr mesaj attım
Anladım canım de ne dediyse öyle yapmak gerek tabi açık huzursuz etti o his beni . Çok çabuk yoruluyorum bide ameliyat sonrası . Dikiş yeri filan iyi ama herhangi bir akıntı vs olmadı koltuk altından oldum zaten.inşallah sağlıklı memelerimizle göğsümüzü gere gere dolaştığımız günlere de kavuşuruzMeme altını elleyince benimde sıvı varmıs gibi bir his geliyor. Benim doktorum masaj önermedi yapma dedi
İnşallah insallahhAnladım canım de ne dediyse öyle yapmak gerek tabi açık huzursuz etti o his beni . Çok çabuk yoruluyorum bide ameliyat sonrası . Dikiş yeri filan iyi ama herhangi bir akıntı vs olmadı koltuk altından oldum zaten.inşallah sağlıklı memelerimizle göğsümüzü gere gere dolaştığımız günlere de kavuşuruz
Benim de nerdeyse dört ay oldu biraz yumuşadı ama hala sert doktor altı ay sonra bakacak ama tam forma gelmesi bir yıl.
Evet 2 ay bitti benim mesela bencede bekleyin aşağı iniyor ancak ben mentorun sertliğinden şikayetçiyim o doğal meme dokusu kıvamına ulaşacağını sanmıyorum 4 ay daha bekleyeceğim yumuşamaz ise motiva ile değiştireceğimMerhabalar ben 26 gün önce mentor 325 cc kas altı protez taktırdım. Ödemlerim gitti silikonlarım biraz yumusamaya başladı ama yapay yuvarlak görüntü bir türlü gitmiyor. Okuduğum kadarıyla diğer markalar kadar yumuşak olmuyormuş ama acaba bu yapay görüntü gidip daha doğal olacak mı onu merak ediyorum. Internette görseller gördüm ama 1 aylık görseller. Eğer bu şekilde kalicaksa cidden çok pişman olurum çünkü hiç hayal ettiğim gibi değil
6 ay sonraki güncel yorumunuzu da paylaşır mısınız buradan acaba yumuşaklık adınaBenim de nerdeyse dört ay oldu biraz yumuşadı ama hala sert doktor altı ay sonra bakacak ama tam forma gelmesi bir yıl.