Menopozmu hamilik mi ?

kabakiz

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
915
141
323
Amasya
merhaba hanım arkadaşlar
Benim Adet döngüsü bazı aylar 25 günde bazı aylar 28 günde bi olur
17.12.2017 de adetim geldı eğer gelmiş olsaydı dı 10.01.2018 de gelmesi lazımdı eğer 28. Günde olsaydı 13.01.2018de gelmesi lazımdı ama ayın 19 u Hale’n gelen gıden yok
Bırde tahmini yumurtlama 28.12.2017 de ama ilişki durumu ya 24 ü yada 25 i tabi 12. Ayin da oldu ondan sonra bazı nedenlerden dolayı yumurtlama gününü bayagı bi kaçırdık
Daha demin test yaptım negatif
Sadece ıslaklık hissi çok az bi akıntı ve bazen kasıklarda çekme ve batma hissi var
Ama göğüslerde şişlik falan Yok mide bulantısı Yok
Şimdi sorum ise
Böyle bırden adeti gelmeden menepoz başlangıcı yada menpozmu?
ne rahımde kist nede yumurtalıklarda kist falanyok. Dr. rahımde kalınlaşma var bi iki güne gelır dedı ve idrar testı yaptı negatif 4 gün oldu Hale’n gelen gıden olmadı. Bugün 9. Gün gelen Yok testimde negatıf
Pazartesı randevum var öğüne kadar düşünmeden ve kendıme cevaplar arıyor bulamıyorum
Benim gıbı olan varmı ?

Rahim kalınlaşması bir tek hamilelikte oluyor diye biliyorum.
Menepozda hemen kesilme olmuyor.
Yavaş yavaş oluyor.

ben bi keresinde 2-3 ay adet olmadım.herşeye baktirdim stres dedi neyi kafana takiyorsan takma kızım dedi. Tarlusal verdi adet oldum.

Cevaplarınız beni mutlu etti sağ olun arkadaşlar
Bügün ben ovulasyon testı deneyım dedım ve sıvı alımına dikkat etmedim ve silik de çıkmadı. Çok koyuda çıkmadı hani yumurtlamaya yaklaşırsın ya aynı öyle çıktı. İdrar da hcg negatif
Ama ovulasyon da anlamadım ben ya hayırdır dıyelim de neler oluyor anlamdım valla

Eğer bu ayın 10 unda olsadım iki gün önce bitmiş ti eğer 13 ünde olsaydım bugun yarın bitmek üzere idi. Ovulasyon testinin her halü Karda böyle çıkmazdı. Bakalım herşey pazartesıye kaldı bakalım
Ama tabı fikri olan paylaşa bilir.

Rabbim hayırlısını eylesin bazen gecikme olur hiç üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…