Merhaba arkadasım.
Ben Cyclo Progynova ile gorebiliyorum. Maalesef Fsh yuksekliği bir neden degil sonuç. Yumurta azaldıkça beyin daha fazla salgılatıyor.
Tüp bebek merkezleri tıbbi ama aynı zamanda ticari kuruluşlar. Cok zor vakalara ihtiyaçları yok. Basari oranları onlar için çok önemli. Tabii ki kitaba göre konuşuyorlar. Bana hormon replasman tedavimle mutluluk dileyeceklerine hiç şüphem yok :)
Ne yaptığıma gelince, bir süre kendimi bakıma aldım. Eczacıyım. Regenesis Max multivitamin ve Koenzim Q 10 takviyesi kullanıyorum. Paketli tüm gıdaları, asitli içecekleri, cok az kullandığım alkolü hayatımdan cıkardım.
Cokca adı gecen hayıt tohumu ve testere dişli arslan pençesini günde birer bardak içiyorum. Aralarda ceviz, işlem görmemiş kuru yemişleri yiyorum.
Bundan iki ay sonra esimle tekrar bu sefer bir infertilite uzmanına görünmeyi planladık. Ultrason ve kan testleri dışında, belki bir rahim filmi de talep edebiliriz en azından tüp tıkanıklığı var mı yok mu o soruyu da yanıtlamış oluruz.
Sanıyorum mucizeler dışında menopozun basında PRP tedavileri gündem olmaya basladı.
Biz elimizden geleni yapalım, Allah isterse olur, sevgiler