- 21 Temmuz 2009
- 1.804
- 802
- 648
Kızlar merhaba benim sorunum annem hakkında aslinda ortada sorunda yok yani ben biraz takıntılı ve panik insanim annem 49 yaşında daha hala menopoza girmedi muhtemelen oncesi sendromlarini yasiyordur beni rahatsiz eden annem gozume eskisinden zayif geliyor yani 3 4 sene oncesine kadar daha topluydu tabi hic bir zaman kilolu bir kadın olmadi ama simdi benden bile zayif geliyor ama soylede bir durum var hic ivir zivir yemez hamur isi yapmaz zeytinyagindan baska bir sey kullanmaz kisacasi sagliksiz olan en ufak seyi bile hayatimiza sokmaz cunku babam seker hastasi ve kalptede stent var. Surekli anneme bi doktora gidelim baktiralim falan dedigim halde bir seyim yok iyim diyor ikna edemedim belki vitamin eksikligidir falan diye. Bide adet donemi 2 3 kere agir gecmisti bayilmisti yani ondan sonra olmadi ama insan korkuyor sizce ben mi abartiyorum ![KK17 :KK17: :KK17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
![KK17 :KK17: :KK17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)