menopoz olunca seks biter mi

lalezar8216

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
622
31
98
arkadaşlar ben 33 yaşındayım doktor erken menopoz dedi hormon tedavisi ile adeti devam ettiriyorum daha başlangıçtayım yeni divina kullanmaya başladım ve ben bekarım daha evlenmedim seks hayatım daha evlenmeden bitmiş mi oluyor şimdi? bu durumu yaşayan arkadaşlar bana yerdımcı olabilir mi yorum yazabilir mi benim araştırmalarıma göre seks kullanılan hormon ilaçları sayesinde devam ediyor yani vücutta yumurta rezervi bitince doğal olarak östrojen ve progesteron salgılanmıyor ve meponoz başlamış oluyor ama hormon ilaçları sayesinde yani divina hem östrojen hem progesteron sağlayan bir hap bu hapı kullandığımız sürece vajinal kuruluk olmuyor değil mi istediğin gibi seks yapabilirsin korunma da olmadan diyelim ilaç kullanmadın lokal vajinaya 3 aylık dönemler halinde takılan hakla östrojen sayesinde vajinal kayganlık yine sağlanıyor değil mi ben bunları araştırdım nette .
bu durumları yaşayan arkadaşlar var mı birebir yaşayıp ta yorum yapabilecek lütfen kafam çok allak pullak bu durumları birebir yaşayan kişilerin bilgilerine ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…