Aşılama Menogon iğneyle aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Coffeeturk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
1.300
1.113
Menogon iğne ile 5 gün sürecek ve iğne bittiğinde aşılamaya geçilecek bir plandan bahsetti dr umuz. Histereskopi sonrası 2.ayım bitti henüz. 2 senelik evliyim ve hiç aşılama veya tüp bebek deneyimimiz de olmadı. Sadece bilgilenmek adına iğne ve iğne sonrası süreçlerde tecrübesi olan arkadaşların yorumlarını heyecanla bekliyorum

Çok sevindim buna. Benim iğnede bugün 4.günüm. Yani başladık bu ay.ilk aşılamam olacak . aynı zamanda iğneyle beraber letrasan hap kullanıyorum. Acaba sizin süreci anlatır mısınız?

Sadece iğne kullandım. 7 gün boyunca 8. Gün kontrole gidiyordum yumurta gelişmişse aynı gün çatlatma iğnesi ertesi günde aşılama yapıldı.

Aşılama ağrılı bir işlem değil. Aşılamadan sonra birkaç gün gaz sancısı göğüs hassasiyeti oluyor zaten 14. Gün de test yapılıyor.

Yarın iğnemin son günü. 4 gün iki toz bi su iğne yaptırdım.bugün bi toz bi su yapıldı. Yarın son iğnem yapılcak sabah,öğlen 15 te de kontrolüm var. Yani yarın 8.günüm oluyor. Dediğine göre yarın çatlatma iğnesi mi yapılacak o zaman? Çok erken değil mi ? Ve amh değerin kaçtı hatırlıyo musun ?
Aşılama ağrılı bir işlem değil. Aşılamadan sonra birkaç gün gaz sancısı göğüs hassasiyeti oluyor zaten 14. Gün de test yapılıyor.

O yumurtalarına bağlı yumurtaların yeterli büyüklükte ise çatlatma iğnesi vurulursun ertesi günde aşılama yapılır. Yani bnde öyle oldu

İlk aşılama tutmamış sizin,ikinci tutmuş takip ettiğim kadarıyla. İlkinde de mi menogon kullanılmıştı ?

Bugün kontroldeydim,8. Günüm. Tekrar 4 gün iğne daha devam edecek. Pazar çatlatma iğnesi ve salı günü aşılama . Biraz daha büyüsün dedi yumurtalar. Sanırım garantiye alıyor. 6 gündür iğne oluyodum şimdi 4 gün daha :) kabile kurcam yumurtalarımla :KK66:

Bugün kontroldeydim,8. Günüm. Tekrar 4 gün iğne daha devam edecek. Pazar çatlatma iğnesi ve salı günü aşılama . Biraz daha büyüsün dedi yumurtalar. Sanırım garantiye alıyor. 6 gündür iğne oluyodum şimdi 4 gün daha :) kabile kurcam yumurtalarımla :KK66:
Pazar iğne salı aşılama mı. Geç olmazmıymış aşılama için

selamun aleyküm. 5senelik evliyim. İlk sene aşılama yaptırdım tutmadı. 2 sene önce tüp bebek yaptım. Oda tutmadı. Hatta 3 tane 3tane dondurulmuş embriyolarım var. Daha sonra normal yollarla başka başka dk. Gittim. Normal yolla 2 kere hamile kaldım. İlk ki gelişmedi düştü. 2de korktum kötü bir olay yaşadım düştü. Bu arada 34 yaşındayım. Şimdide 19 Ocak ta aşılama yaptım. Bakalım bekliyoruz. Adet sandım gibi ağrım çok oldu ilkin de böyle olmamıştı. Ama bu ay fazla yumurta büyüdüğü için ohss sendroma da yaşadım. Sağlık açısından çok ağrım sancım oldu. Rabbim herkesi sevindirsin. Burda o kadar şey okudum ki insanın morali bozuluyor. Ben hangi dk gittiysem tedaviye iyi cvp veriyorsun niye olmuyor diye bana soruyor. Tüp bebekte bile dk benle beraber ağladı. Stresten kesinlikle uzak duracaksın diyo ama insanız. Anlayacağınız arkadaşlar böyle. Hepinizden destek bekliyorum. Tşk ederim

Merhaba. Hamile kalıyosunuz ama düşüyor dediniz? Histereskopi ameliyatı oldunuz mu peki hiç? Rahimde bi sorun bar demektir düşüyorsa ?
selamun aleyküm. 5senelik evliyim. İlk sene aşılama yaptırdım tutmadı. 2 sene önce tüp bebek yaptım. Oda tutmadı. Hatta 3 tane 3tane dondurulmuş embriyolarım var. Daha sonra normal yollarla başka başka dk. Gittim. Normal yolla 2 kere hamile kaldım. İlk ki gelişmedi düştü. 2de korktum kötü bir olay yaşadım düştü. Bu arada 34 yaşındayım. Şimdide 19 Ocak ta aşılama yaptım. Bakalım bekliyoruz. Adet sandım gibi ağrım çok oldu ilkin de böyle olmamıştı. Ama bu ay fazla yumurta büyüdüğü için ohss sendroma da yaşadım. Sağlık açısından çok ağrım sancım oldu. Rabbim herkesi sevindirsin. Burda o kadar şey okudum ki insanın morali bozuluyor. Ben hangi dk gittiysem tedaviye iyi cvp veriyorsun niye olmuyor diye bana soruyor. Tüp bebekte bile dk benle beraber ağladı. Stresten kesinlikle uzak duracaksın diyo ama insanız. Anlayacağınız arkadaşlar böyle. Hepinizden destek bekliyorum. Tşk ederim

Ben histereskopi oldum cünkü. Doğuştan rahim kapalı ve tersmiş, hatta ultrasonda baktıklarında hep onu et beni yani polip olarak görüyorlardı. Hangi dr a gittiysem et beni var diyolardı ama halbuki o rahim tersliğini öle görüolarmış. Çocuğun olsa bile düşer dedi dr um, rahime hiç baktırmadıysanız içerden hiç bişey anlamıyolar çünkü.
Yok olmadım. Rahimde sorun yok hangi dk gittiysem hepsi aynısını söyledi

Yak
Pazar 22 de iğneni yap dedi , salı sabah 10 da soermi vericez florance da,orada yıkıcaklar spermi ve muayenehaneye götürcez saat 14 te aşılıcak? Geç mi gerçekten ?

Doktor daha iyi bilir tabi. Bir şey söylemek doğru değil. Ama yaklaşık 40 saat çatlatma iğnesinden sonra süre bana değişik geldi. Ama aklına birşey takma sen. Doktor daha iyi bilir

Allah sana da çok güzel ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Dua et

X