Gebeliğe Hazırlık Menogon çatlatma iğnesi ve bekleme süreci anne adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gunesenes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2018
387
96
48
36
Merhaba güzel annişler deneyimlerinizi paylaşarak bu süreci birlikte bekleyelim.ben hikayemi paylaşmak istiyorum benim gibi uzun soluklu bu yolculukta bellide deneyimlerini paylaşacak güzel anne adaylarımız vardır bekliyorum sizleride.ben yaklaşık olarak 8 ay öncesinden tedaviyle hamile kaldım ama neyazıkki bebeğimi düşürdüm daha sonra 2aylık bir dinlenme süreci oldu ve tekrar tedavi başladık ilk başta bendan 5ay önce klomen kullandım ve malesef başarısız oldum kist yaptı bende bir ay tedaviyle ancak kisti eritebildik daha sonra tedavisiz bir ay daha geçti ama yine olmadı son olarak menogon iğne tedavisi gördüm ve 75mg hergün bir toz bir su şeklinde 9.iğne yapıldı aynı zamanda yumurta takibi ne iki günde bir gidiyordum ama öyle bir dr denk geldim ki allah onu bildiği gibi yapsın bana yum.gelişmemiş tedavi iptal diye eve gönderdi.ben ona güvenmeyip başka dr gittim çok şükür ki gitmişim meğer yum 23mm olmuş diğer yum küçüktü ama aynı gün çatlatma iğnesi yaptır dedi dr ve eve geldim 24 Temmuz.çat.iğnesini oldum ertesi gün de e2hormon tahlili vermek için dr gittim ultrason a baktı ve yum çatlıyodu hemen eve gidince ilişki oldu şükür ve gün aşırı devam edin dedi.daha sonra 7gün geçince progeston tahlili yapar sonucu bildirisin dedi şuan beklemedeyim rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin çok zorlu maddi manevi olarak zorlu bu yolculukta herkesin yardımcısı olsun.benim gibi tedavi sürecinde olanlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

Biraz uzun olmuş ama yaşadıklarımdan dolayı İnan’ın çok zordu şuan beklemedeyim Cuma günü tahlilde gebelik varsa inşallah belli olacak

Back