Çocuk Hastalıkları meningokok aşısı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

cikom

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
7.131
5.603
448
İstanbul
Merhaba arkadaşlar bu aşıyı ve hastalığı bu gece tesadüfen öğrendim bu saat oldu hala araştırma pesindeyim. Yaptıran arkadaşlar yada bilgisi olanlar aşı sanırım tek marka değil birkac forumda farkli isimler duydum.doktorların iz hangi markaları tavsiye etti.
Teşekkürler

kızım 15 aylık ve gecen aykı kontrolumuzde doktorumuza sordum yapacakmıyız diye.doktor ılacın ıthal oldugunu ve ıcerıgı hakkında arastırma yapıldıgını soledı.birazdaha bekleyecekmişiz.bende kararsızım.

Tesekurler canım. Doktorunun son olarak cevabını buraya yazarmısın lütfen. Çok korkuttu bu hastalık beni

ben ikizlerime geçen ay yaptırdım benim erken doğuma bağlı beyin hasarları vardı menenjit geçirme riskleri olabilir diye çocuk doktorumuz yaptı...
Tesekurler canım. Doktorunun son olarak cevabını buraya yazarmısın lütfen. Çok korkuttu bu hastalık beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…