• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon menemen yaşam sağlık merkezii !!!! YANIK LEKELERI ...

nanemolla3593

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
549
332
123
32
ben gittim lazer epilasyon için.gitmez olaydım..felaket bir şekilde yaktılar bacaklarımı.ben hayatımda böyle acı cekmedım agladım saaatlerce.acı gıttı lekeler kaldıı...1 bucuk aydır daha gitmeyen lekelerım var.üst bacagımı komple yaktılar.sankı sigara söndürülmüş gibi.ben yandım sız yanmayın arkadaslar

işte buda resmiii $20140107_230005 (1).jpg

Cok geçmiş olsun bu tarz seyleri hastanelerde yaptirin diyorlar guzellik merkezlerinde yasaklanmıştı sanki. Hangi cihazı kullandilar sizde? Şikayetçi olsaydınız

Cok geçmiş olsun bu tarz seyleri hastanelerde yaptirin diyorlar guzellik merkezlerinde yasaklanmıştı sanki. Hangi cihazı kullandilar sizde? Şikayetçi olsaydınız

tesekkur ederım canıım.diod ve alexandra kullanıldı.henuz sıkayet etmedım cunku cok normal böyle seyler dedıler.yanıklarımın ızı gecmezse ıste o zaman şikayet ederım kı bunu kendılerınde söyledim.bende hastanede yaptırım ama sonuc bu..

tesekkur ederım canıım.diod ve alexandra kullanıldı.henuz sıkayet etmedım cunku cok normal böyle seyler dedıler.yanıklarımın ızı gecmezse ıste o zaman şikayet ederım kı bunu kendılerınde söyledim.bende hastanede yaptırım ama sonuc bu..

Nesi normalmis tatlim yakmislar resmen. Bence bklemeden şikayet et derim. Daha once gidip memnun kalinan hi yer olmasida cok cok onemli bence canim

merhaba bende geçen hafta aynı yere gidip sekizinci seansımda koltuk altımı yaktılar.şuan yanık tedavisi görmekteyim.iz geçmezse yasal işlemlere başvuracağımı söyledim.buraya nasıl şikayetinizi yazdınız acaba birde bacaklarınızda düzelme varmı

Yanık lekeleri geçiyor .lazer yaptırdığın günden itibaren üç gün doktorun önerdiği kremi kullan geçer. Benim son seansım geçti her seans sonrası da sadece izmir yaşam sağlık hastahanesi için söylüyorum daha fazla para almak için rast gele lazer yapıyorlar... bilgin olsun

ben gittim lazer epilasyon için.gitmez olaydım..felaket bir şekilde yaktılar bacaklarımı.ben hayatımda böyle acı cekmedım agladım saaatlerce.acı gıttı lekeler kaldıı...1 bucuk aydır daha gitmeyen lekelerım var.üst bacagımı komple yaktılar.sankı sigara söndürülmüş gibi.ben yandım sız yanmayın arkadaslar
Sabah aksam madecassol surun. Cilt yenileme ozelligi var. Cok gecmis olsun.

Back