Hadi hayırlısı olur inşallah bat ne zaman?Ben bu ay kullandım. çatlanma iğnemi oldum yumurtalar çatlatı bat'ı bekliyorum
Ben 5 ay kullandım yumurta gelişimi için ama gebelik olmadı..en sön aşılama yaptık sonuç yine olumsuz
Yumurta tembelliği varmış. 4 taneyle başladık her ay dozunu artırdı. Ama işe yaradı yumurta gelişti. Malesef gebelik olmadı. Sizde sorun neydiDoktor ne dedi peki? Sizin yumurtalarınız neden gelişmiyor? hormonel bi durum mu
17 mayısHadi hayırlısı olur inşallah bat ne zaman?
Yumurta tembelliği varmış. 4 taneyle başladık her ay dozunu artırdı. Ama işe yaradı yumurta gelişti. Malesef gebelik olmadı. Sizde sorun neydi
Ay canım bende seni nerden hatırlıyorum diyodum...aynanın sayfasindanmissin sende :))
Yumurta tembelliği varmış. 4 taneyle başladık her ay dozunu artırdı. Ama işe yaradı yumurta gelişti. Malesef gebelik olmadı. Sizde sorun neydi
Doğrudur:) bir sürü yere girdim,bilgi edinmeye çalışıyorum bende:))Ay canım bende seni nerden hatırlıyorum diyodum...aynanın sayfasindanmissin sende :))
Az kalmış :)17 mayıs
Bana geçmiyor.Az kalmış :)
Benimde bugün kontrolüm vardı.4 yumurta 18,5 cm olmuş,çatlatma iğnesi verdi.BakalımKızlar merhaba. Benim de ikinci kullanısım menagonu . Geçen ay kullandım asılma oldum ama malesef tutmadı. Bu ay da kullanıyorum yarın kontrolüm var. Bende fsh yuksek e2 düşük. Bu ay bir yandan da soğan suyu çörek otu yagi fln içiyorum bakalım nasip.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah en kısa zamanda.
Bana geçmiyor.
Selam kızlar toplamda ayrı 2 haftada 3 gün vuruldum bende menogonu + femara kullandım 3 mayısta çatlstma iğnesi vuruldum 9.günüm bugün hafta sonu test yapmayı düşünüyorum kasıklarımda,belimde ağrı var,2 gündür hafif miğde bulanması,halsizlik
Saolasın canım inşallah rabbim sanada nasip eder.Hayırlı olsun siZde hamileymişsiniz çok sevimdim.Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:)
Bende 4 kutu menogon kullandım.4 yumurtam oldu ve 2 kutu çatlatma iğnesi vuruldum,hem sağdan hem soldan,karnım kevgire döndü:)) bugün 4 gündü,siz ne zaman test yaptınız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?