• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Menagon kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun hamileymişsiniz çok sevindim.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:) kaçıncı gün test yaptınız?
amin sağol 12 ve13. gün canım 14 . gün regl günüm zaten yani bugün

Saolasın canım inşallah rabbim sanada nasip eder.

Ben 10.gün cuma bir test yaptım çok silik incecik bir pembe çizgi çıktı , 12.gün pazar bir test daha yaptım dahada silik çıktı tamam dedim yok iğnenin etkisiymiş ...Oturdum sabah ağladım p.tesi oldu kan vereyim diyodum negatif çıkar zaten hiçbirşey yapmayım dedim...
Ama 5 günden sonra kasıkds batmalar halsizlik hafif miğde bulanması idrarım bayaa koyulaştı..

3 mayısta vurulmuştum dün 16 mayısta kk daki kızlar saolsun yap hamilesin felan dediler hiç ümidim yoktu yaptım hatta bakmadan bulaşık yıkamaya gittim (köye gelmiştim 16 mayısta bide :KK70:)

Bir baktım ki ikinci çizgi direk pembece belli oluyor işte tamam muradıma erdim dedim...

Ama sana şunu söyleyeyim ben menogonu felan kullanmaya başladığımdan beri devamlı dua ediyorum hergün kuran okuyodum okuyabildiğim kadar tespihh çekiyodur devamlı rabbime elimi açıyodum..

Hamd olsunki banada meleğimi yolladı allaha şükür darısı olmayan isteyen herkeze inşallaahj

Amin inşallah..
çatlatma iğnesi yapalı bugün 7.günüm bugün benimde,bende de halsizlik ,kasıklarımda böyle garip bi his var sanki doluluk gibi bi de ilişkiye girerken normalde hiç canım acımaz ama şimdi biraz zor oluyor.Göğüslerim falan heryerim şiş allahım bana da nasip etsin inşallah:)

Amin inşallah..
çatlatma iğnesi yapalı bugün 7.günüm bugün benimde,bende de halsizlik ,kasıklarımda böyle garip bi his var sanki doluluk gibi bi de ilişkiye girerken normalde hiç canım acımaz ama şimdi biraz zor oluyor.Göğüslerim falan heryerim şiş allahım bana da nasip etsin inşallah:)
İ nşallah bebişinin habercisidir bekle bakalım 14.gün felan test yap daha erken yapma canım , hayırlısı neyse o olsun ilişkiye girerken afedersin yavaş olsun ve spermi yolladıktan sonra az içerde dursun derine gidiyormuş

Kızlar ben de önümüzdeki ay tedaviye baslayacağız doktor dedi dosyam acıldı bu ay.. acaba sürec nasıl isliyor bana adetin 2. Günü gel ilaclarını alıcaksın dedi

Back