- 10 Kasım 2017
- 217
- 186
- 40
-
- Konu Sahibi denizderya113
Benim bahsettiğim tanıdık da baya bi torpil morpil işlerinin içinde olan biri. Günahını almayayım bu konuda var mıdır yok mudur bilmiyorum ama olması yüksek ihtimal. Başvurusu hemen kabul edilmiş çünkü.Var, adamını bulup dönüyorlar. Çok zor oluyormuş...
Geri dönen abi anlatmıştı da... Resmen üst makama yalvarmış. Adam felan bulmuş etmişBenim bahsettiğim tanıdık da baya bi torpil morpil işlerinin içinde olan biri. Günahını almayayım bu konuda var mıdır yok mudur bilmiyorum ama olması yüksek ihtimal. Başvurusu hemen kabul edilmiş çünkü.
Geri dönebilirsiniz.Merhabalar. Memurluktan yaklasik 5 yil once istifa ettim yurtdisina yerlestk. Memurluga geri donebilir miyim acaba diye dusunuyorum olur da Turkiye ye donersem. Boyle bir tecrubesi ya da bu konuda bilgisi olan var mi. Simdiden tesekkurler .
Düzeltme: Kpss'ye girmeden de alaniniz, kac kisiyi açıktan atayacak görebiliyorsunuz. Kurumunuzun sayfasindan bakilabiliyordur belki.Geri dönebilirsiniz.
Adı açıktan atama diye geçer.
Kpss'ye girdikten sonra açıktan atama kadrosu ile alım yapacak yerlere bakarsiniz. Ama bu atama türü ile alacaklari kişi sayısı bayağı az oluyor. Öbürü 10 iken bunda 1 mesela veya öbürü 20 iken bunda 2 gibi.
O yüzden iyi bi puan gerekir diye düşünüyorum.
Aciklamaniz icin cok tesekkur ederim. Bu bahsettiklerinize nerden bakiliyor acaba.Düzeltme: Kpss'ye girmeden de alaniniz, kac kisiyi açıktan atayacak görebiliyorsunuz. Kurumunuzun sayfasindan bakilabiliyordur belki.
Bir de alaninizda çok kişi mi az kişi mi ayrılmış ve geri dönmek istiyordur, onu kestirebiliyorsaniz sınava puana ona göre odaklanabilirsiniz de belki.
D denizderya113