• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memurluk mu kendi mesleğim mi,kararsız kaldım

fazisun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
190
0
96
Ankara
kızlar kusura bakmayın dert değil ama çok kararsızım fikir almak istiyorum. 1 yıldır bir devlet kurumunda memurum avantajları ankara olması evliyim burada ulaşımı falan çok iyi. diğer taraftan inglizce öğretmeniyim bazen öğretmen olmak istiyorum ama anklara olmaz diye uğraşmıyorum. sizce düz memurluk mu yoksa kendi mesleğini yapmak mı offf. öğretmenlik için biraz uğraşmam gerekiyor ankara olabilmesi vs..fikirlerinize ihtiyacım var? teşekürler

eğer Ankarada kalmak istiyorsanız tabikide memurluktan vazgeçmemelisiniz eğer işinizi seviyorsanız kurulu düzeninizi bozmaya hiç gerek yok yoksa pişman olabilirsiniz hayatınızda başarılar dilerim...:34:

Hangi kurumda memursunuz,çalışma şartları yoğunluğu ne ?
Bunlar önemli..
Kadın için ideali öğretmenlik ama bence..
şimdi hem üç ay tatili var diyeceğim öğretmenler bana dalacak ama olsun :37:

müsteşarlıkta memurum. şartlarım ağır değil ama düz memur bir sıfatın yok. öğretmenlik için de baya uğraşmam gerekir ankara ooması için işte kararsızım uğraşsamı yoksa burdamı kalsam. bilemiyorum ki. maaşda pek fark yok aslında ama gönlüm mesleğimi istiyor.

Back