Memurluk kompleksi

maalesef insanlar garantici ençok öğretmen veya hemşire isterler hem maaş garanti hem daha fazla evde olma evişi yapma garantisi var.
Neyse konuyu saptırmayayım arkadaşım naptın hala bir uzmana görünmedinmi.Daha fazla
kendinle çatışma biran önce git derim ben yoksa kendi kendine acı çekmek nereye kadar

siz bu adamla evlenseydiniz zaten her daim ailesine para yollıycakmışsınız anladığım kadarıyla..
bunlar sizi para kaynağı(çift maaş)olarak görmüşler sanırım..
sizi yanlış anladıklarınını da güzelce hatırlatmışsınız ayrılarak..
bırakın Allah aşkına , kısmetinizde hangi iş var ise o olur..
çok mu önemli gerisi..

arkadaşlar cumartesi günü gelip özür diledi ailemden ilk defa bu kadar ciddi şekilde ewlılıge yaklaştıgını ama dengeleri saglayamadıgını sinirliyken söylemiş olduğu her şeyden bin pişman olduğunu söyledi

arkadaşım sakın geri dönme sonradan üzüleceğine şimdi üzül daha iyi...böyle insanlarla bir ömür geçermi sanıyorsun....bugün bunu diyen yarın kimbilir neler söyler...şimdi çekinmiyorlar bunları dillendirmeye....ilerde ise ohoooooo düşünemiyorum bile...yarın üzüleceğine şimdi üzül...

yanlış yapıyorsun ama artık sana bişi söyleyemicem canım

kompleksini seni ezmek için kullanmış. merak ettim, ablası yardım etmiyor mu? ya da diğer kardeşleri? üyeliğin silinmiş gerçi ama. neden seninki bakmak zorunda?

kızlar ben kendim1987 hiç bir gellişme yok ayrıyız hala dönmeyıde düşünmuyorum yaptım bır hata gerekırse bekar kalırım gene onla ewlenmem cok sevıyorum ama dönmedım donmek gıbı de nıyetım yok kendimi çok mutsuz hıssedıyorum

Pardon ama bu adamda ne buldunuz okurken bile deli oldum :44:

bence en doğrusunu yapıyorsun şu anda, başından bu kadar kokan bir evlilik seni nasıl mutlu edecekti ki zaten, çalışıp millete bakacaktın, ve asla ama asla takdir görmeyecektin!

arkadaşım çok doğru yoldasın.hiç bunalıma falan girip kilo verme kendini yıpratma.aksine eskisinden daha bakımlı daha sağlıklı daha neşeli olmaya bak.birşeyin başı neyse sonu da gerçekten öyle oluyor.kendini kurtarmışsın valla öpüldün canımm.

bu arada bende kpss maduruyum bi baltaya sap olmamadım.ünv bitti işsizim güçsüzüm genç yaşta evi bekliyorum.olumlu düşün.para kazanabileceğin bir işin var ne güzel. hem sınav değil mi denersin olur biter.olacaksada olur..

Canım o bende de var.Ama benim eşimden dolayı değil,kendi ailemden dolayı.Ankara da oturuyorum ben.Büyük bi inşaat firmasında çalışıyoum 5 yıldır.Ewliyim ve eşimde özel bir firmada.Ama gel görki annem ve babam her lafın arasında DÜZGÜN BİR İŞİNİZ OLSAYDI diye başlıyorlar lafa.İkisi de memur emeklisi.Düzgün bir iş derken devlete sırt dayamaktan bahsediyorlar farkındayım ama olmadı.Kısmet değilmiş.Girdim KPSS ye ama yerleşemedim bi yere.

Bazen bakıyorum benim şu andaki onumumda olmak isteyen çok kişi var.Gelirim iyi çok şükür.Ama annemlerin lafı geliyor aklıma garip oluyorum.Sanki çalıştığım iş önemli değimiş gibi geliyor bana.

Bence boşver sen.... Ben de zamanın birinde böyle değersiz insanlar yüzünden ne sıkıntılar çektim.Aklıma geldikçe de sinir oluyorum hala.Ki sen memur değilim diye ailesi istemedi diyorsun bende memurum diye 5 para etmez kendini adam sanan insanları hayatıma dahil etmek zorunda kaldım. Önce memurum diye görüşüp sonra boyu kısa diye bahane gösteren de oldu,hiç sebepsiz bi daha karşıma çıkmayan da ..... Ki boyum ne ürettikleri bahaneye konu olacak kadar kısa ne de başka bi sorunum var ..... Böyle insanlara dur diyeceksin sadece

Ay bi an kendimi ilerde görür gibi oldum ama benim ki biraz daha farklı.
Benimde erkek arkadaşım polis memuru, gayet ciddide düşünüyoruz şuan tek problemimiz okulum bitsin hayırlısıyla evleneceğiz inşallah.. ve bana sürekli sende memur ol diyor öğretmen olmamı çok istiyor olmadı polis ol falan diyor ama bende istiyorum onun gibi devlete sırtımı dayayayım en azndan özel sektör gibi zorlamaz diye..
Şimdi bende düşünüyorum, acaba olurda bir sonuca varmazsa okulum.. yani memur olamazsam.. istermi acaba beni? sorucam bunu ona..

Senin konununa gelince hakaten "sağılacak inek" tabirine çok katılıyorum.. onlar yada o seni bir anlamda masraflarına yardım edecek biri olarak görüyor. şükret kendine layık olduğun düzgün karakterli birini bul..

Vee konuştumm :)
"Hiç öyle şey olurmu aşkım aşkla meslek birbirine bağlanırmı ben seni gelecekte çalışacaksın diye sevmiyorum ki" dedi :) olur da çalışma imkanın olmazsa hiç dert değil dedi :)

buradan özel sektörde çalışanlar varmış hiç korkmayın siz işinizde doğru düzgün çalıştıktan sonra kimse sizi atmaz hatta daha fazla para verirler herkes devlete sırtını dayamaktan bahsediyor ileride o devir geçecek o devlete sırt dayamaya çalışanlar işsiz kalacak memur olmak demek bi yerde aynı yerde sabit olmak demek kendini geliştirmemek demek benim annem babam da memur siz kendinizi geliştirmeye bakın kendi işinizi kurmaya bakın ilerde o devirlerin hepsi kapanacak konuyu açan arkadaşım sana söylüyorum hiç üzülme işin çok güzel o eski sözlün de halt yemiş kendine baksın eğer evlenseydiniz sen ondan üstün olduğun için(işte) sürekli senin açığını bulmaya çalışırdı ezmeye çalışırdı seni psikolojik olarak kendini rahatlatmak için bence beladan kurtulmuşsun Allah seni korumuş.Biz kendimiz için iyinin kötünün ne olduğunu bilemeyiz senin şer gördüğünde hayır hayır gördüğünde şer vardır.Belki böylesi senin için daha iyi oldu bunu bilemezsin zaman gösterir herşeyi kendine iyi bak.

yahu saçmalığa bak.herkes memurmu neden hava atıyor??
bazı polisleri anlamıyorum.çok zor kazanılan birşeyde değil polislik.üniforma giyiyorlar diye .havalarını anlamıyorum.unut sen onu kızım boşver.en iyisi gelir sana belki özelde çalışr.adam gibi adam olur.memurluk başka adamlık başka.memur olmuşsun adam olamamışsın boş....

Son düzenleme:

kardeşşşş allahaşkına yat kalk dua et.ya bu adamın zihniyetini daha geç anlasaydın.evliliğinin temeline maddi çıkarlar kompleksler beklentiler ve küstahlıklar koyan bir adamla bir ömür?.....dua et dua...kenide ahayt arkadaşından ziyade iş ortağı falan arıyor o sanırım.sorumluluklarını birazda o taşısın diye.boşverrrr.sen yoluna bak.terbiyesizin küstahın tekiymiş.ne yap biliyormusun hazır kiloda vermişsin bugün pazar.git kendine onu beğenmediği alın teri paranla yeni yazlık şıkır şıkır kıyafetler al.saçını boyat...ohhhh.ertesi sabah erkenden kalk bi güzel duşunu al kremlerini sür o yeni elbiselerinden sana en yakışanını giy.makyajını yap.rujunu sür.parfümünüde sık.şöyle saçlarınıda at arkaya kolunada tak çantanııı ohhhh çık caddeye şöyle salına salına işine git.değmezzzzz.sende anlayacaksın.bu tarz insanlar bayan erkek insanı hep yarı yolda bırakır.geççççç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…