- Konu Sahibi kendim1987
-
arkadaşlar cumartesi günü gelip özür diledi ailemden ilk defa bu kadar ciddi şekilde ewlılıge yaklaştıgını ama dengeleri saglayamadıgını sinirliyken söylemiş olduğu her şeyden bin pişman olduğunu söyledi
arkadaşlar cumartesi günü gelip özür diledi ailemden ilk defa bu kadar ciddi şekilde ewlılıge yaklaştıgını ama dengeleri saglayamadıgını sinirliyken söylemiş olduğu her şeyden bin pişman olduğunu söyledi
Arkadaslar hepinize günaydın ;
23 yasında ünüversite mezunu maddi durumu ülke sartlarına göre iyi özel sektörde calısan bir vatandaşım.Maaşım ıyı sigortam yatıyor özel hayat sigortam var falan fişman.
27 yasında bogazına kadaar borca batmıs ailesıne kardeslerıne bakmak onların harc paralarıydı falan her seyı ile ilgilenmesı gerektıgını daha osonradan anlamıs bır ünüversite mezunu polisle sözlendim.
Daha sonra bu adamın ailesi özellıkle ablası sen nıye bunla sözlendın bu doguya gıttıgınızde nerde calısıcak ne yıyıp ne iççeksin ewe anneme nasıl para gonderceksın falan dedıler buda bana ben memur bır kızla ewlenıcem senın işin gücün yok kapalı degılsın sen baskın olmak ıstıyosun her seyde işsiz güçsüzün tekısın kpss gıt gır bana göre bir işin bıle yok falan dıyıp durdu ve ben şuan psikolojık olarak çökmüş durumdayım ayrılalı ıkı ay oldu 7 kılo verdım ne yapmalıyım sizce destek almam şart mı
kızlar ben kendim1987 hiç bir gellişme yok ayrıyız hala dönmeyıde düşünmuyorum yaptım bır hata gerekırse bekar kalırım gene onla ewlenmem cok sevıyorum ama dönmedım donmek gıbı de nıyetım yok kendimi çok mutsuz hıssedıyorum
bende öyle yapmak istiyorum her sabah böyle dıyerek uyanıyorum ama sonra söyledıklerı aklıma gelıyor
dıyorum nıye memur degılım devlette calısmıyorum benım ne işim var özel sektörde yarın bır gun ne olucegım bellı degıl düşünmekten çıldırcak gıbı oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?