memurluk basvurusu icin acil bakarmısınız

lra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
1.064
869
73
arkadaslar sozlesmeli personel alımı var duymussunuzdur bende elektronik ortamdan basvurayım dedim ama bitirdigim bolumu muhasebe ve vergi uygulamaları yapcagım yere sade muhasebe yapmısım sıkıntı olurmu düzeltme yapılmıyor Aglıycam simdi sınırımden...

alim hangi bolumden?
ben iktisat yerine ekonomi secmistim sinava basvururken ama taaa sinav sonucu aciklaninca farketmistim bisey olmadi ama gorustum kabul ettiler. sen is basvurusundan bahsediyorsun. sanirim ancak atama olursa degisiklik yapilir ama o zamn yanlis beyan olur mu bilemiyorum. online yerine kuruma gidip basvurunu duzenleyemiyir musun?

telefon açarsan dilekçe isteyebilirler ulaşmaya çalış bence sıkıntı olabilir

Sorun olacagini sanmiyorum canim.bir de alim hangi kuruma hangi sehirlere acaba ben hep takip ediyorum ilanlari goremedim de o yuzden soruyorum

Sorun olacagini sanmiyorum canim.bir de alim hangi kuruma hangi sehirlere acaba ben hep takip ediyorum ilanlari goremedim de o yuzden soruyorum
ic işleri bakanlıgı sitesine girin ordan bulabilirsiniz :) bu arada aradım icişleri bakanlıgını sorun olmaz dediler icim rahatladı

ic işleri bakanlıgı sitesine girin ordan bulabilirsiniz :) bu arada aradım icişleri bakanlıgını sorun olmaz dediler icim rahatladı
Cok tesekkur ederim bakiyim ben de :) sorun olmamasina sevindim :) umarim kabul edilirsiniz:)

Bende dün başvurumu yaptım sanırım düzeltme vardı imkanınız varsa düzeltin yada sorun çıkabilir kendinizi garantiye alın derim

Memurlugu dort gozle bekleyen bırı olaraktan ınsallah yuzunu guldursun canım .

Ben simdi basvurdum canim senin sayende haberim oldu tesekkur ederim hakkimizda hayirlisi olsun insallah :) cikti almak gerekiyor mu acaba telefondan hallettim ben oyleyse yarin cikartayim:)

Ben simdi basvurdum canim senin sayende haberim oldu tesekkur ederim hakkimizda hayirlisi olsun insallah :) cikti almak gerekiyor mu acaba telefondan hallettim ben oyleyse yarin cikartayim:)
sevindim insallah güzel biseye vesile olurum :) evet cıktısını aalman gerekiyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…