- 22 Nisan 2014
- 1.064
- 869
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yapılmıyor yazıyoDeğişiklik yapilabiliyor diye biliyorum ama iyice bakdın mı?
ic işleri bakanlıgı sitesine girin ordan bulabilirsiniz :) bu arada aradım icişleri bakanlıgını sorun olmaz dediler icim rahatladıSorun olacagini sanmiyorum canim.bir de alim hangi kuruma hangi sehirlere acaba ben hep takip ediyorum ilanlari goremedim de o yuzden soruyorum
Cok tesekkur ederim bakiyim ben de :) sorun olmamasina sevindim :) umarim kabul edilirsiniz:)ic işleri bakanlıgı sitesine girin ordan bulabilirsiniz :) bu arada aradım icişleri bakanlıgını sorun olmaz dediler icim rahatladı
Ben simdi basvurdum canim senin sayende haberim oldu tesekkur ederim hakkimizda hayirlisi olsun insallah :) cikti almak gerekiyor mu acaba telefondan hallettim ben oyleyse yarin cikartayim:)arkadaslar sozlesmeli personel alımı var duymussunuzdur bende elektronik ortamdan basvurayım dedim ama bitirdigim bolumu muhasebe ve vergi uygulamaları yapcagım yere sade muhasebe yapmısım sıkıntı olurmu düzeltme yapılmıyorAglıycam simdi sınırımden...
sevindim insallah güzel biseye vesile olurum :) evet cıktısını aalman gerekiyo canımBen simdi basvurdum canim senin sayende haberim oldu tesekkur ederim hakkimizda hayirlisi olsun insallah :) cikti almak gerekiyor mu acaba telefondan hallettim ben oyleyse yarin cikartayim:)
Amin canim hakkimizda hayirli:)alayim ben de ciktiyi tesekkur ederim:)sevindim insallah güzel biseye vesile olurum :) evet cıktısını aalman gerekiyo canım